EXCLUSIV Cântăreţ cu prezențe constante la spectacole pe bani publici, angajat în...

EXCLUSIV Cântăreţ cu prezențe constante la spectacole pe bani publici, angajat în Primăria Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

„Meritocraţie” la Primăria Timişoara, unde printre angajaţii ajunşi recent în instituţia condusă de primarul Nicolae Robu se numără şi un cântăreţ a cărui trupă a cântat la mai multe concerte plătite din bani publici. Este vorba despre Răzvan Munteanu, solistul formaţiei The Weekend Band, care s-a angajat la primărie după ce a promovat un concurs.

Conform datelor de pe site-ul Primăriei Timişoara, Munteanu a candidat pentru un post de inspector de specialitate gradul II la Compartimentul de relaţionare cu minorităţile etnice.


Acesta a fost admis cu 50 de puncte la proba scrisă, obţinând alte 80 de puncte la proba de interviu. Rezultatele concursului au fost făcute publice la finele lunii august.

În trecut, Munteanu s-a făcut remarcat ca fiind unul din cei mai vocali protestatari din timpul protestelor organizate în Piaţa Victoriei după tragedia de la Colectiv. La acea dată, acesta a postat pe Facebook un mesaj prin care susţinea că „nu ne-am propus multe, vrem doar să schimbăm tot. Aceasta Revoluție Colectivă este o utopie politică de mare viitor și pe plan internaţional. O schimbare de valori și generații… un RESET, pașnic și frumos… eficient și normal. Cu unitate colectivă. Un marș de protest care ne adună în fiecare seară, la o plimbare prin România Colectivă!. Aceasta Revoluție Colectivă este o utopie politică de mare viitor și pe plan internaţional. O schimbare de valori și generații… un RESET, pașnic și frumos… eficient și normal. Cu unitate colectivă. Un marș de protest care ne adună în fiecare seară, la o plimbare prin România Colectivă!”.

Cel mai recent eveniment la care trupa lui Munteanu a urcat pe scenă a fost chiar Ziua Timişoarei, eveniment pentru care primăria a pus la bătaie o finanţare de 450.000 de lei de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.