Duel județean pentru Ripensia Timișoara în Cupa României. Când are loc turul...

Duel județean pentru Ripensia Timișoara în Cupa României. Când are loc turul III al competiției și ce meciuri sunt programate în această fază

0
DISTRIBUIȚI
Ripensia își începe noua aventura în Cupă

Nou promovata timișoreană în B, FC Ripensia Timișoara, intră în competiția K.O., una în care s-a remarcat rapid la începuturile noului proiect. Roș-galbenii au fost programați în turul III al Cupei României împotriva singurei formații din județ rămase în competiție după desfășurarea tururilor anterioare, revelația Voința Biled, echipă din Liga a IV-a Timiș.

Ripensia și Știința Miroslava sunt singurele divizionare B care intră în Cupă în această fază. Cele două nou promovate în eșalonul secund vor evolua în deplasare. Restul echipelor din Liga a II-a, printre care se numără și ASU Poli, vor intra în competiție în turul IV.

Voința Biled a învins în vară ASO Deta în finala județeană pentru a accede în fazele naționale ale Cupei României. În turul I echipa la care evoluează fostul divizionar A Cornel Mihalache a trecut cu 6-1 de Mama Mia iar în turul 2 victima a fost CSM Lugoj, tot din Liga a III-a, de care a trecut cu 2-1. Echipa de ligă inferioară a început pozitiv și campionatului Ligii a IV-a, având două victorii și trei remize înregistrate în cinci jocuri.


Ripensia ocupă locul 2 în Liga a II-a după șase runde, cu patru victorii și două remize.

Partida Voința Biled – FC Ripensia Timișoara se va disputa miercuri, 13 septembrie, de la ora 16.30, în unică manșă, pe terenul echipei din Liga a IV-a.

Programul complet al turului III al Cupei României:

12 septembrie 2017, ora 16.30:

CS Aerostar Bacău – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc
AFCM Alexandria – ACS Viitorul Domneşti
ACSO Filiaşi – CS Sporting Roşiori
ACS Petrolul 52 – CSM Flacăra Moreni
ACS Şirineasa – CS Atletic Bradu
CNS Cetate Deva – CSM Şcolar Reşiţa
CS Şoimii Lipova – CS Naţional Sebiş
ACS Performanţa Ighiu – ACF Metalurgistul Cugir 1939

13 septembrie 2017, ora 16.30:

CSM Roman – CS Ştiinţa Miroslava
ACS Olimpic Cetate Râşnov – AFC Hărman
CSM Focşani 2007 – CSM Râmnicu Sărat
AS Zimbrul Slobozia Conachi – CS Sporting Lieşti
ACS FC Delta Dobrogea Tulcea – AFC Unirea 04 Slobozia
FC Agricola Borcea – ACS Înainte Modelu
AS Voinţa Biled – AFC Ripensia Timişoara
AFC Unirea Alba Iulia – ACS Industria Galda
AS Unirea Cristuru Secuiesc – CS Sănătatea Servicii Publice Cluj
AS FC Universitatea Cluj – ACS Fotbal Comuna Recea

Faza a IV-a a Cupei României, la care vor participa cele 18 echipe calificate din faza a treia plus restul de 18 echipe din Liga 2, este programată să aibă loc pe 3-4 octombrie 2017.

În faza naţională a Cupei României, în toate jocurile se pot efectua maximum trei înlocuiri de jucători pe toată durata celor 90 de minute regulamentare de joc. Totodată, va fi permisă efectuarea unei a patra înlocuiri de jucători numai în reprizele de prelungiri şi doar în situaţia în care celelalte trei schimbări au fost efectuate pe durata celor 90 de minute regulamentare de joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.