Femeie de 53 de ani, în stare gravă după ce a fost...

Femeie de 53 de ani, în stare gravă după ce a fost lovită de un panou publicitar doborât de furtună, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

O femeie în vârstă de 53 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Timișoara, sâmbătă noaptea, cu mai multe traumatisme, după ce a fost lovită de un panou publicitar doborât de furtună.

Incidentul s-a petrecut, sâmbătă noaptea, în zona Freidorf, din Timișoara, unde au loc, în acest weekend, zilele cartierului, eveniment organizat de municipalitate. La un moment dat, un panou publicitar a fost doborât de vântul puternic, căzând peste femeia în vârstă de 53 de ani.

Imediat, un echipaj medical s-a deplasat de urgență, femeia fiind transportată în stare gravă la Spitalul Județean Timișoara, cu mai multe traumatisme.

“În cursul serii, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara a ajuns o pacientă care prezenta multiple traumatisme prin strivire la nivelul membrelor inferioare, a toracelui și a feței.


Pacienta a fost adusă cu ambulanța. În prezent este internată pe Secția de Politraumă, pe compartimentul de Anestezie și Terapie Intensivă. Este stabilă, conștientă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara, Andreea Borboros.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Timiș anunță că au deschis o anchetă în acest caz.

“Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în parcul Petofi Șandor din Timișoara un panou publicitar, pe care montat un ecran, s-a desprins și a lovit o femeie de 53 ani. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, iar în cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii incidentului, urmând a fi dispuse măsurile legale”, a precizat Ancuța Morariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.