Fostul premier Sorin Grindeanu, audiat la DNA UPDATE Ce a spus la...

Fostul premier Sorin Grindeanu, audiat la DNA UPDATE Ce a spus la ieșire

0
DISTRIBUIȚI

Fostul premier al României și fost șef al Consiliului Județean Timiș Sorin Grindeanu a ajuns miercuri la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiat.

Sorin Grindeanu a fost citat în calitate de martor într-un dosar de corupție.


Conform digi24, deocamdată nu este cunoscută cauza în care fostul premier este audiat, dacă este vorba despre un dosar nou sau despre o anchetă mai veche.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Fostul premier a fost sunat ieri pentru a fi chemat la audieri, iar când a întrebat dacă are nevoie de avocat, răspunsul reprezentanților DNA a fost negativ, fiind audiat în calitate de martor. Conform unor surse, audierea ar putea fi legată de scandalul demiterii lui Marian Busuioc. Sorin Grindeanu a depus, în iunie, o plângere penală la Parchetul General, susținând că se comite un abuz în serviciu deoarece nu i se publică demiterea lui Mihai Busuioc, secretarul general al guvernului, în Monitorul Oficial. Situația ciudată a apărut din cauza faptului că, potrivit legii, Mihai Busuioc, în calitate de Secretar General al Guvernului, ar fi trebuit să-și contrasemneze demiterea.

UPDATE 2 „Calitatea mea este cea martor. Amănunte din dosar nu pot să le comunic și nici nu le comunic”, a precizat Sorin Grindeanu la ieșirea din DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.