Grup de irakieni, din care făceau parte și minori, prins pe câmp...

Grup de irakieni, din care făceau parte și minori, prins pe câmp în timp ce încercau să treacă ilegal în Ungaria

0
DISTRIBUIȚI

Nu există zi fără ca în apropierea graniței dintre România și Ungaria să nu fie prinși migranți ilegali, care-și încearcă norocul de a ajunge în Spațiul Schengen.


Ieri dimineață nu mai puțin au fost prinși în jurul orei 07.35, de către oamenii legii din partea Sectorului Poliției de Frontieră Turnu, 13 cetățeni străini care nu-și puteau justifica prezența în zonă.

În urma verificărilor s-a stabilit că toți sunt irakieni, nouă bărbați și patru persoane de sex feminin, printre care se aflau și doi minori, deplasându-se pe jos, pe câmp. Aceștia aveau vârste cuprinse între 2 și 31 de ani, declarând că intenționau să ajungă într-un stat din vestul Europei, doar că nu aveau viză, dar și că s-au deplasat cu taxiuri până în apropiere de localitatea arădeană Turnu.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză şi au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.