Grup masiv de migranți, oprit în Gara de Nord din Timișoara UPDATE...

Grup masiv de migranți, oprit în Gara de Nord din Timișoara UPDATE 3 Alți 15 migranți, depistați în același loc FOTO

3
DISTRIBUIȚI

Aproximativ 30 de persoane au fost date jos, la Timișoara, din trenul cu care călătoreau de la București spre Budapesta. Este vorba de migranți din Siria și Irak, bărbați, femei și copii cu vârste între 3 și 64 de ani, care au fost așteptați în Gara de Nord de mai multe echipaje de poliție și de angajați ai unei firme de pază.

Unii dintre migranți au încercat să scape de autorități furișându-se prin pasajul pietonal subteran din gară, iar alții spuneau că au venit aici în vizită la rude.

Toți au fost preluați și duși la Poliția Transporturi Feroviare pentru verificări.

UPDATE Un alt grup de migranți a fost depistat ieri în Timișoara.


Cei 27, unul din Siria, restul din Irak, au intrat ilegal în România, din Serbia, și au reușit să-și facă drum până la Timișoara. Odată ajunși aici, unii dintre ei s-au prezentat la Poliție unde au mărturisit că au intrat ilegal în țară și au cerut azil.

UPDATE 2 După ce au fost duși la Centrul pentru Refugiați, la aproximativ o oră, migranții au fost lăsați să plece. O mare parte dintre ei s-au strâns pe câmpul de lângă magazinul Auchan, unde în trecut era o tabără improvizată. Polițiștii de la Secția 5 care au venit acolo au găsit alți cinci migranți, cu acte provizorii, care dormeau, la umbră.

UPDATE 3 Un alt grup de migranți a fost depistat de autorități, tot în Gara de Nord din Timișoara. Cei 15 ajunseseră acolo din direcția Arad, după ce au fost returnați în România de autoritățile maghiare, care îi prinseseră după ce au trecut ilegal frontiera.

3 COMENTARII

  1. Politia de Frontiera a tradat romania si romanii! Pe Marea Neagra pescadoarele turcesti si bulgaresti care cara migranti,in loc sa fie oprite la limita apelor teritoriale de catre Garda de Coasta,sunt insotite de aceasta la mal.In Timis pe granita cu Serbia Politia de Frontiera in loc sa le interzica accesul in Romania ei ii cara de pe granita in Timisoara.
    Se pare ca autoritatile isi doresc cat mai repede o invazie similara cu cea din Europa si in Romania! Mergeti la hotel Baron sa-i vedeti cum stau .INteresant,sunt ,,migranti,, dar au bani de telefoane ultima generatie,de haine de firma si de cazare la hotel.Basca banii dati la calauze.Cand se vor trezi romanii din prostia crasa in care se scalda,va fi prea tarziu.Vor avea sharia,moschei,no go zone si atacuri teroriste zilnice.Dar nu-i bai.Li se va spune la tv ca totul e bine,si ,,bietii,, migranti sunt si ei oameni.Ce nu li se va spune este ca pentru ,,bietii,, migranti, romanii nu vor fi oameni ci apostati aflati in Dar El Haarb…care trebuie tratati cum spune Quran-ul.Cu sabia.

  2. Planul Kalergi fratilor,totul e gandit de 150-200 de ani,europenii vor fi transformati intr-o rasa metisa,fara cultura si identitate,astfel crestinismul va disparea de pe cel mai vechi continent increstinat,luciferienilor li s-a dat acum imparatia,fiindca europenii L-au parasit pe Adevaratul Dumnezeu.

  3. Devine o problema oribila, pe care autoritatile de mamaliga din Romania nu vor sti sa o rezolve! Sosirile vor fi fara numar, mii, zeci de mii si sute de mii, haos si apocalipsa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.