Haine și încălțăminte la prețuri pentru toate buzunarele, la Salonul Industriei Ușoare...

Haine și încălțăminte la prețuri pentru toate buzunarele, la Salonul Industriei Ușoare din Timișoara. Intrarea este liberă

0
DISTRIBUIȚI

salonul industriei usoare

Peste 60 de expozanți, firme și producători, îi așteaptă pe timișorenii care doresc să-și reînnoiască garderoba, la început de toamnă, la Centrul Regional de Afaceri. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează cea de-a 33-a ediție a Salonului Industriei Ușoare, în perioada 13 – 17 septembrie. Iar prețul produselor oferite spre vânzare sunt pentru toate buzunarele, fiind așteptate să participe la expoziție mii de persoane.

“Astăzi și-a deschis porțile cea de-a 33-a ediție a Salonului Industriei Ușoare, o expoziție mult așteptată de publicul timișorean. Timp de cinci zile, vor expune peste 60 de firme o gamă diversificată de produse, printre care amintim: îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, hăinuțe pentru copii. Pe lângă acestea, cumpărătorii vor mai găsi și bijuterii de argint, produse naturiste, ii, articole de artizanat. În paralel cu această expoziție, am organizat în parcare nelipsitul târg de produse tradiționale, unde vizitatorii vor putea degusta multe produse apicole, dulciuri de casă, mezeluri, plăcinte, colaci. Așteptăm publicul în număr cât mai mare să vină să-și reînnoiască garderoba, deoarece prețurile sunt accesibile, pentru toate categoriile de vizitatori”, a declarat Aura Culea, organizatorul expoziției.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00.


Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.