Incendiu la un centru de copii din Timiș: mai mulți copii au...

Incendiu la un centru de copii din Timiș: mai mulți copii au fost evacuați FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-713407844">

Panică în această searî în județul Timiș. Anexa de la un centru de copii a fost cuprinsă de flăcări iar 13 minori au fost evacuați.

Incendiul a avut loc la o anexă de la Centrul Rezindețial de Copii Pietroasa Mare – Federația Caritas a Diacezei Timișoara. Angajații de acolo au sunat imediat la 112 când au văzut fum ieșind din anexă. La fața locului au sosit imedita două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, un ofițer și 9 subofițeri din cadrul Detașamentului de pompieri din Lugoj, o cisternă de la o firmă privată și un buldoexcavator.

În urma incendiului, a ars magazia pe o suprafață de aproximativ 300 mp, materiale de mobilier, materiale textile, electrocasnice defecte provenite din donații și alte lucruri depozitate.

Au fost evacuați 13 copii de către personalul instituției, deoarece în apropiere se afla un rezervor GPL, cu pericol de explozie.

Din fericire, nu au existat victime, doar o femeie a fost transportată la spital cu stări lipotimice, din cauza unui atac de panică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.