Incident grav în Parcul Copiilor din Timişoara: o fetiţă a ajuns la...

Incident grav în Parcul Copiilor din Timişoara: o fetiţă a ajuns la spital

0
DISTRIBUIȚI

Incident grav în Parcul Copiilor din Timişoara. O fetiţă s-a ales cu fractură dublă la picior după ce a fost lovită de un bărbat care se plimba cu hoverboardul. În ciuda faptei sale, individul a fugit fără să dea niciun ajutor. Acum, mama fetei încearcă să dea de făptaş.

Incidentul a avut loc dumincă. Fetiţa se juca în parc când a fost lovită în plin de un bărbat de circa 40 de ani care se dădea cu hoverboardul. După ce accidentat-o bărbatul şi-a văzut de drum liniştit.

Mama şi-a luat imediat fetiţa şi a transportat-o la spital. Micuţa are fractură dublă la picior şi are nevoie să stea cinci săptămâni cu piciorul în ghips.

Disperată, femeia a făcut cunoscut incidentul pe o reţea de socializare, în încercarea de a identifica bărbatul care i-a accidentat copila.

„Atentie in Parcul Copiilor! Asta s-a întâmplat cu Timea.


Duminica 10.09.17, ora 19 – 19:30, un bărbat (aprox 40 de ani cu barba) a lovit-o cu un Hoverboard in mijlocul parcului unde era plin de copii. Care bineinteles a fugit de la locul faptei. Micuta are de suferit 5 saptamani cu 2 fracturi. Cautam faptasul va rog distribuiți!”, a scris mama.

În Parcul Copiilor este interzis accesul cu bicicletele însă adulţii folosesc adesea hoverboarduri pe care le închiriază chiar din parc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.