JazzyBIT a lansat un nou videoclip, la piesa „Curacao” VIDEO

JazzyBIT a lansat un nou videoclip, la piesa „Curacao” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Muzicienii timişoreni care alcătuiesc formaţia JazzyBIT au lansat cea de-a doua piesă live filmată la Alt Club din Timișoara.

„De această dată am lansat un videooclip cu o piesă de pe primul nostru album «Touch the Sky»: «Curaçao». Piesa este inspirată atât de insula Curaçao cât și de băutura ce poartă același nume, și dorește să transmită sentimentul pe care l-am putea avea după un pahar plin de Curaçao. De regulă pe această piesă publicul începe să danseze“, spun cei trei muzicieni timişoreni.

Videoclipul a fost filmat și editat de către Amalia Gaiță și Cristina Precupaș, iar Lukinich Attila de la studioul DSPro s-a ocupat de înregistrare și masterizare.

JazzyBIT a avut parte de o vară plină de concerte şi a reprezentat oraşul nostru în cadrul unuia din cele mai mari festivaluri din Europa, Sziget Festival, eveniment desfăşurat în luna august la Budapesta.


Formaţia alcătuită din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe) a lansat albumul de debut Touch the sky, în urmă cu trei ani, cu un recital care a avut loc în Sala de concerte „Mihai Perian” a Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu. Cel de-al doilea material discografic din cariera trupei, „Horizon“, a fost lansat tot în data de 2 februarie, la exact doi ani după lansarea albumului de debut şi la patru ani după primul lor concert. Discul „Horizon“ a fost publicat la EM Records, casa de discuri a cunoscutei vocaliste de jazz Elena Mîndru, actualmente stabilită în Finlanda, iar coperta acestuia a fost realizată de către Ovidiu Hrin / Synopsis. La sfârşitul lunii februarie a acestui an, JazzyBIT a susţinut un concert inedit alături de Subcarpaţi, cu ocazia aniversării a 2 ani de la deschiderea spaţiului cultural Ambasada, recitalul desfâşurându-se la ora 7.30 dimineaţa! Inedita colaborare jazz – hip-hop a fost reluată şi cu ocazia galei UNITER desfăşurată în incinta Teatrului Naţional Timişoara şi în cadrul festivalului Jazz TM din acest an.

Formaţia JazzyBIT va participa şi la evenimentul caritabil „Concert pentru Timişoara“, realizat pentru ajutorarea celor care au suferit de pe urma furtunii de duminică din oraşul nostru, care va avea loc duminică 8 octombrie de la ora 15, în Piaţa Libertăţii. La acest eveniment vor mai participa şi Phoenix, Pro Musica, Cargo, Bega Blues Band, Implant pentru Refuz, Survolaj, Melting Dice, Within The Nova, Faceplant, Rock Abil şi ALL Friends Band.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.