La mulţi ani, Dixie Krauser! Unul din cei mai apreciaţi basişti ai...

La mulţi ani, Dixie Krauser! Unul din cei mai apreciaţi basişti ai Timişoarei împlineşte o frumoasă vârstă

0
DISTRIBUIȚI

Muzicianul timişorean Dixie Krauser, o figură legendară a rock-ului românesc, împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 58 de ani, ocazie cu care, la fel ca mulți timișoreni, îi urăm La Mulţi Ani!

Dixie Krauser este membru fondator Pro Musica şi un bun prieten. Pentru mine este ca un frate. Am lucrat împreună toate producţiile importante ce le-am realizat eu. Avem aceleaşi gusturi muzicale. Compunem în aceeaşi arie şi am avut piese pe care le-am semnat împreună. Îi doresc mulţi ani fericiţi şi o parte din sufletul lui să rămână alături de Pro Musica.


Este o zi fericită pentru toţi cei care îl cunosc şi pentru toţi cei care iubesc muzica. Dixie va reveni alături de Pro Musica la Concertul Pentru Timişoara, care va avea loc în data de 8 octombrie în Piaţa Libertăţii şi îl aşteptăm cu drag“, ne-a declarat Ilie Stepan, fondatorul formaţiei Pro Musica.

Dixie Krauser s-a născut în 24 septembrie 1959 în Timişoara şi este strănepotul lui Johnny Weissmuller, celebrul Tarzan, şi unul dintre cei mai apreciaţi basişti pe care i-a avut vreodată România. Artistul a fugit în Germania în 1985, după ce ajunsese o vedetă rock aici. Şi-a construit acolo un drum care s-a intersectat, nu de puţine ori, cu nume celebre. Prima dată a încercat să fugă din ţară când avea 17 ani. A fost prins şi a petrecut un an şi şase luni construind Canalul Dunăre-Marea Neagră. S-a stabilit iniţial la Hamburg, acolo unde locuieşte fratele său Erlend, chitaristul fugit cu Phoenicşii în boxe. A cântat în mai multe grupuri şi după decembrie 1989, a revenit aproape anual la Timişoara şi oriunde a fost solicitat în ţară, în conjuncturi dintre cele mai variate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.