Lista formaţiilor care vor participa la „Concert pentru Timişoara”, evenimentul care îşi...

Lista formaţiilor care vor participa la „Concert pentru Timişoara”, evenimentul care îşi propune să ajute oraşul greu încercat de furtună

4
DISTRIBUIȚI

Artiştii timişoreni s-au mobilizat urgent pentru ajutorarea celor care au suferit de pe urma furtunii de duminică, punând la cale un concert caritabil, care va avea loc în data de 8 octombrie, de la ora 15.00, în Piaţa Libertăţii. Ideea organizării acestui concert a pornit de la binecunoscutul lider al trupei Pro Musica, Ilie Stepan, fiind „îmbrăţişată“ mai apoi şi de alte personalităţi.

Lista formaţiilor care vor susţine recitaluri în cadrul evenimentului „Concert pentru Timişoara“ este: Phoenix, Pro Musica, Cargo, Bega Blues Band, Implant pentru Refuz, Survolaj, JazzyBIT, Melting Dice, Within The Nova, Faceplant, Rock Abil, ALL Friends Band.

„Ne bucurăm foarte mult că am reuşit într-un timp atât de scurt să organizăm acest concert de binefacere.


La apelul nostru au răspuns pozitiv o serie de oameni care ne ajută în organizarea acestui eveniment. Va fi un eveniment memorabil, la care participă muzicieni cu vârste între 14 şi 70 de ani şi în zilele următoare vom face cunoscute mai multe amănunte despre acest. Vă aştept în 8 octombrie la „CONCERTUL PENTRU TIMISOARA”, alături de marile nume ale muzicii rock timişorene şi implicit naţionale, să fim ÎMPREUNĂ în efortul nostru comun de a ajuta oraşul pe care-l iubim şi care a fost atât de greu încercat”, ne-a declarat Ilie Stepan, iniţiatorul acestui eveniment caritabil.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.