Marius Craina: „Mitropolitul Banatului nu își putea stăpâni lacrimile în timpul slujbei”....

Marius Craina: „Mitropolitul Banatului nu își putea stăpâni lacrimile în timpul slujbei”. Ce legături are directorul Spitalului Județean cu familia tânărului strivit de poarta de intrare în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Invitat din această seară din studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, directorul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina, și-a dezvăluit legăturile personale pe care le are cu familia lui Vlad, tânărul de 24 de ani care a fost strivit în timpul furtunii de poarta de intrare în Timișoara. Invitatul nu a putut să-și ascundă emoțiile atunci când a povestit despre contactul pe care l-a avut cu cei apropiați celui care era student la Medicină Dentară în cel de-al șaselea an.

„Îl cunosc pe acest tânăr de foarte mulți ani. A terminat C.D. Loga, acolo unde soția mea este profesoară. Am avut onoarea să vorbesc cu familia lui. Mama sa este asistentă la Spitalul Județean Timișoara, ne leagă o relație de ani de zile. Despre copil s-a vorbit tot timpul la superlativ. A fost prea cuminte pentru generația lui și urma să devină primul medic din familie.


Am un sentiment extraordinar de emotiv, pentru că vorbesc la trecut despre el. Vreau să spun că slujba de înmormântare a fost condusă chiar de Mitropolitul Banatului. Nu își putea stăpâni emoțiile și lacrimile, iar slujba s-a întrerupt de mai multe ori”, a dezvăluit Marius Craina.

Directorul Spitalului Județean Timișoara are încredere că autoritățile își vor face treaba în acest caz. „Sunt convins că persoanele care trebuie se vor gândi la ce s-a întâmplat. Este obligatoriu ca ancheta să se desfășoare în mod corect și să se identifice lucrurile ce au dus la această tragedie. Mama era pur și simplu răvășită, dărâmată, nu putea să realizeze, să creadă tragedia ce a avut loc. Fiind și singurul copil al familiei a fost un șoc. Ei trec printr-o suferință enormă. Practic, din păcate, viața lor va merge înainte fără Vlad. Golul nu va mai putea fi umplut niciodată. Toată viața lor se raporta la unicul copil pe care l-au avut”, a spus, vizibil emoționat, invitatul PRESSALERT LIVE.

Marius Craina nu a evitat să pună la punct Primăria Timișoara pentru modul în care până acum s-a raportat la acest caz tragic. „Primăria nu trebuie să interacționeze prin presă. Trebuia să depună toate eforturile și atunci, ca să rezolve efectele furtunii. Familia, rudele, prietenii, cunoștințele, opinia public, toți avem dreptul să știm ce s-a întâmplat. Este obligația instituților abilitate să fim informați. Toți trăim în acest oraș, oricare dintre noi putea să fie în acel moment acolo. Efectiv m-au trecut fiorii când am văzut filmarea”, a precizat Marius Craina, directorul Spitalului Județean Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.