MAV Glissando a devenit campioană europeană la ”old boys”. Clubul timișorean de...

MAV Glissando a devenit campioană europeană la ”old boys”. Clubul timișorean de minifotbal a fost aproape și de finala mare a Ligii Campionilor

0
DISTRIBUIȚI
MAV Glissando Seniors. Foto: Federația de Minifotbal a României

Dublă performanță europeană pentru MAV Glissando. Echipa timișorenilor participantă în competiția europeană destinată jucătorilor peste 40 de ani a câștigat aurul. Bănățenii au trecut în marea finală de KMN Meteorplast, din Slovenia. Nici componenții mai tineri ai echipei nu au dezamăgit. Ieri, aceștia și-au însușit bronzul continental după ce i-au învins în finala mică pe conaționalii de la Juventus Sibiu.

Parcursul bănățenilor în EMF Champions League a fost unul fantastic în acest sezon. Au fost opriți însă în semifinale, la mare luptă, de viitoarea campioană: Dadi/Eurozox NO-MI, din Muntenegru. În finala mică MAV Glissando a revenit în fața Sibiului de la 0-1 și a condus prin reușitele lui Răzvan Plopeanu și Daniel Gabără.


S-a încheiat însă 2-2 în timpul regulamentar, dar timișorenii s-au impus cu 2-0 la penalty-uri.

Echipa MAV care a cucerit locul 3 european. Foto: MAV Sports / Facebook

Seniorii, la putere

MAV Glissando Seniors au reușit o performanță notabilă pentru întreg minifotbalul românesc la chiar prima ediție a EMF Seniors Champions League. Competiție desfășurată de sâmbătă până astăzi la Terme Catez, în Slovenia. De remarcat și prezența lui Valentin Velcea în această formație.

În sferturi timișorenii au trecut de slovacii de la Galanta, scor 2-0. În penultimul act victima s-a numit Slovakia B, de care MAV a trecut cu 2-1 la lovituri de departajare după 1-1 în timpul ”normal”. Apoi, marea finală slovenii de la KMN Meteorplast s-au dovedit a fi o nucă tare. Până la urmă însă un gol marcat în prima repriză a fost suficient în ciuda atacurilor cu om în plus ale ex-iugoslavilor pe finalul partidei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.