Mii de timișoreni care locuiesc în zona Elisabetin, lăsați fără curent

Mii de timișoreni care locuiesc în zona Elisabetin, lăsați fără curent

0
DISTRIBUIȚI

Nervi întinși la maxim pentru mii de timișoreni care locuiesc în zona Elisabetin. În această seară, s-au trezit că nu mai au curent în locuințe. Asta după ce ieri, după furtuna puternică, în aceeași zonă, timișorenii nu au avut energie electrică aproape întreaga zi, problema fiind remediată seara de către reprezentanții Enel.

Pe de altă parte, cei de la departamentul E-Distribuție Banat spun că în zona Elisabetin este o avarie, iar realimentarea cu energie electrică se va relua în această noapte, în jurul orei 01.00.

„Vă informăm că este în curs de remediere deranjamentul survenit în Timișoara, zona Elisabetin, în perimetrul străzilor Noica Constantin, Porumbescu Ciprian, Odobescu Alexandru și străzile adiacente.


Realimentarea cu energie electrică în zonă va fi efectuată în jurul orei 01.00 dimineața. Ne cerem scuze pentru inconvenient și vă mulțumim pentru înțelegere”, transmite E-Distribuție Banat.

Reprezentanții companiei au comunicat, în această seară, în jurul orei 21.00, că a fost reluată alimentarea cu electricitate pentru peste 90% din clienții din Banat pentru care furnizarea a fost afectată de furtună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.