Mini-protest la primărie: autoritățile, criticate pentru poarta de intrare în oraș care...

Mini-protest la primărie: autoritățile, criticate pentru poarta de intrare în oraș care a ucis un om FOTO

0
DISTRIBUIȚI

O mână de timișoreni s-au adunat în această seară în fața Primăriei Timișoara pentru a protesta față de corupția din instituția condusă de Nicolae Robu. Oamenii au venit cu câteva pancarte și cu lumânări, reproșând autorităților că nu-și asumă responsabilitatea pentru tragediile petrecute duminica trecută.

Deși au solicitat autorizație de protest pentru fața primăriei, au primit în curtea interioară pe motiv că ar putea pica țigle. Jandarmii le-au solicitat protestatarilor să nu afișeze niciun fel de pancartă în fața clădirii. Din acest motiv, locul ales de aceștia pentru a-și lăsa mesajele a fost în parcare, în apropierea Mercedesului pe care-l folosește primarul Robu, pe locul rezervat mașinii administratorului public.

Cei prezenți au spus că au ieșit în stradă nemulțumiți de faptul că primarul Timișoarei nu și-a asumat responsabilitatea pentru cele întâmplate, în numele instituției, și pentru că în administrația sa orice este posibil.


Câțiva manifestanți au rămas în fața clădirii cu candele aprinse în mâini și discutând despre furtuna de duminica trecută, care a ucis doi timișoreni și a provocat daune majore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.