Momentul în care poarta de la intrarea în Timișoara se prăbușește și...

Momentul în care poarta de la intrarea în Timișoara se prăbușește și omoară un om a fost filmat

3
DISTRIBUIȚI

Una dintre tragediile produse în timpul furtunii de duminică, momentul când poarta de intrare în oraș de pe Calea Lugojului se prăbușește peste o mașină, a fost surprins de camera de bord a unui participant la trafic, iar imaginile au ajuns pe Facebook.

Vă reamintim că Poliția Timiș a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul bărbatului de 24 de ani care, astăzi, a murit în mașina sa strivit de poarta de intrare în municipiul Timișoara de pe Calea Lugojului, au confirmat surse oficiale din cadrul IPJ Timiș.


Furtuna violentă a făcut ca structura de rezistență a construcției de deasupra șoselei să cedeze și să cadă peste mașină. După incident s-a putut observa că stâlpii de susținere au cedat, fierul beton rupându-se ca un pai.

3 COMENTARII

  1. Nimeni nu a sesizat vreo problema structurală pt ca firma angajată ii formată din idioți , angajații de la primărie sunt nepotisti inculți iar primarul duduie de prostie , de ce nu ne prezintă calculul matematic facut de ei cu rezistență la vand constant si rezistenta la rafală. Nu o prezintă nimeni pt ca nimeni nu a facut-o vreodată. Dar dacă gîndim puțin nici nu ne trebuie calcul matematic. Având în vedere că structura de rezistență a fost calculată cu niste bãri pe ea prin care trece vântul daca tu astupi acele găuri si pe langa asta mai pui si greutate in plus pe ea la care mai adaugi si vechimea la prima furtuna serioasa se rupe din 2015 cand a fost gata până acuma asta a fost prima furtuna mai serioasa. Ca din 1980 până în 2015 a trecut prin o groaza si nu a căzut. Suntem dobitoci prosti daca nu iesim in strada si ne meritam soarta data viitoare o sa fie unu din noi.

  2. Parerea mea e ca filmul nu e autentic, lipseste masina pe care a cazut poarta. In plus e o filmare a unui film ce ruleaza pe Pc, deci autorul nu isi asuma filmarea si nici nu pune la dispozitie filmul original.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.