Nebunie la volan: tânăr fără carnet, băut, într-o mașină cu numere de...

Nebunie la volan: tânăr fără carnet, băut, într-o mașină cu numere de înmatriculare false

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii rutieri din Caraș-Severin au fost solicitați în zilele de la sfârșitul săptămânii trecute pentru a efectua razii în trafic. În total au fost acordate 421 de sancțiuni contravenționale în cele trei zile în care oamenii legii au stat „geană” pe traficul de pe șoselele din zona cărășeană, iar cea mai întâlnită abatare a fost viteza excesivă, pentru care s-au dat 210 sancțiuni.

Unul dintre conducătorii auto opriți s-a înscris pe lista recordmanilor.


Sâmbătă noaptea, în jurul orei 23.00, bărbatul de 26 de ani a fost oprit pe Aleea Pinilor din Anina. Ceea ce au constatat polițiștii rutieri a trecut de orice regulă. Nu doar că mașina avea numere de înmatriculare false, dar șoferul nu avea nici măcar carnet de conducere, fiind și beat pe deasupra. Supus la testutul cu aparatul etilotest, acestuia i-a reieșit o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul conducerii pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare, de către o persoană care nu are permis de conducere și se află sub influența alcoolului.

Tot în perioada 22-24 septembrie au fost reținute 22 de permis de conducere și constatate 9 infracțiuni la regimul rutier. Totodată, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.