Nemulţumiţi de sistemul de termoficare? Începe campania „Colterm vine la tine”

Nemulţumiţi de sistemul de termoficare? Începe campania „Colterm vine la tine”

0
DISTRIBUIȚI

Campanie inedită iniţiată de Colterm pentru îmbunătăţirea relaţiei cu consumatorii. „Colterm Vine La Tine!”- este numele campaniei prin care Colterm vrea să organizeze întâlniri periodice cu abonaţii pentru a afla care sunt problemele cu care se confruntă consumatorii.

„În lunile mai și iunie, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și a Federației Asociaților de Locatari Timișoara, echipă manageriala a avut o serie de întâlniri cu administratorii blocurilor din diferite cartiere ale urbei noastre, întâlniri care au avut loc în unitățile de învățământ din fiecare zonă.


Scopul acestor întâlniri fiind informarea administratorilor în privință sistemului de contorizare individuală cu distribuție pe orizontală. De asemenea, echipă manageriala a companiei Colterm și-a dorit să afle direct de la clienți cu ce probleme se confruntă pentru a găsi soluții cât mai rapide și eficiente. Toate problemele sesizate în aceste întâlniri au fost soluționate pozitiv și comunicate beneficiarilor, aceștia venind cu diverse sugetii constructive pentru îmbunătățirea relației de colaborare.

Având în vedere impactul pozitiv și dorință reciprocă de îmbunătățire a servicilor, începând cu luna octombrie aceste întâlniri vor fi reluate, deoarece rezultatul lor a fost unul productiv. Administratorii au primit răspuns la fiecare întrebare legată de sistemul de contorizare individuală cu distribuție pe orizontală, iar sesizările vis-a-vis de facturare sau refaceri stradale au fost rezolvate cu celeritate. Calendarul campaniei „Colterm Vine La Ține!” va fi comunicat prin pagina de Facebook a Colterm, pe site-ul www.colterm.ro și prin FALT”, transmite Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.