Nicolae Robu anunță că municipalitatea va lua un nou credit de zeci...

Nicolae Robu anunță că municipalitatea va lua un nou credit de zeci de milioane de euro. Pentru ce vor fi folosiți banii

1
DISTRIBUIȚI

Zeci de clădiri din oraș sunt împrejmuite cu bandă care avertizează trecătorii să păstreze distanță ca să nu fie răniți de tencuiala care ar putea pica, peste 3.500 de copaci au fost doborâți de furtuna de duminică și iluminatul public stradal lipsește cu desăvârșire în capitala Banatului, însă primarul Timișoarei, Nicolae Robu, continuă anunțurile privind dezvoltarea în forță a capitalei Banatului.


Mai nou, edilului i-a venit o nouă idee pentru finanțarea lucrărilor.

„Va fi nevoie de o rectificare bugetară. Unele investiții vor fi afectate. Eu doresc să luăm un credit bancar, pentru că din fericire suntem cu o rată de îndatorare foarte scăzută și mă bucur că am gestionat bugetul orașului și am făcut atât de multe lucruri fără să ne îndatorăm semnificativ și vom lua un credit bancar pentru ca programul de modernizare a Timișoarei, la toate capitolele, ca și programele culturale să aibă cât mai puțin de suferit. Între a nu afecta programul de investiții și de dezvoltare a orașului, respectiv programele noastre de dezvoltare și a crește rata de îndatorare, nu am nicio ezitare, vom crește rata de îndatorare. Luăm cât se poate de repede un credit, pentru că și aici birocrația e mare, trebuie să ne aprobe. Vom lua mult în orice caz, probabil vreo 20 de milioane de euro. Nu are sens să vă spun acum că mă hazardez, dar cam 20 de milioane de euro”, a declarat primarul Nicolae Robu. Acesta spune că banii vor fi folosiți pentru repararea stricăciunilor produse de furtună, dar și pentru continuarea marilor proiete începute în oraș.

1 COMENTARIU

  1. Banii vor fi folosiți cu înțelepciunea dovedită de nenumărate ori până acum. In primul rand pentru salarizarea slugilor locale , pe urmă pt poli , pasaje, fântâni luminoase și dacă mai rămâne ceva mărunțiș încă o cursuri tot pt slugile locale. Asta așa ….să fie….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.