Nicolae Robu, bucuros că Boc vrea metrou la Cluj: să nu se...

Nicolae Robu, bucuros că Boc vrea metrou la Cluj: să nu se lase intimidat de corul cârtitorilor

3
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, este extrem de bucuros că Emil Boc, edilul-șef din Cluj-Napoca, dorește să construiască un metrou în capitala Ardealului. Comentând pe marginea situației, Robu nu i-a iertat pe cei care au făcut mișto de ideea lui și nu a pierdut ocazia de a lăuda viziunea lui Boc.

„Cred că toată lumea apreciază că Emil Boc când a fost prim-ministru nu a uitat de Cluj și oamenii îl apreciază pentru că a direcționat fonduri și face lucruri bune pentru Cluj și ca primar.


Apropo, am citit recent că a afirmat că va trebui să facă metrou în Cluj. Eu vreau să îl încurajez și sunt convins că nu se va lăsa inhibat de corul cârtitorilor care probabil că există și în Cluj cum există în Timișoara. Cred că orice om cu viziune înțelege că aceste orașe cum sunt Cluj, Timișoara și altele se dezvoltă într-un ritm alert și că nu pot să continue să funcționeze cu infrastructura gândită în alte vremuri și în alte condiții. Până când se va ajunge la aparate de zbor individuale, un soi de drone pentru mobilitatea persoanelor nu avem ce face. Noi trebuie să asigurăm condiții pentru mobilitate cu mașina și în paralel să încurajăm cât putem dar suntem limitați de condițiile de plecare, folosirea altor mijloace de locomoție biciclete și toate celelalte mai moderne. (…) Cred că este o idee foarte bună mai ales pentru un oraș cum este Cluj cu amplasament peste dealuri și cred că există alternativă și pentru Timișoara. Eu păstrez ideea de a pregăti un astfel de obiectiv de investiții care evident că nu se va realiza nici mâine, nici poimâine, dar într-un anumit orizont de timp se va realiza”, a declarat edilul șef.

3 COMENTARII

  1. Asta e un apropo finutz ca vrea si Roibu premmenestru ? Sa ne fereasca Dumnezeu !!!!!!!!! Si asa sunt pe plecate din tara asta…….
    Godspeed, my co-nationals !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.