Noi promisiuni legate de blocurile ANL care ar urma să fie ridicate...

Noi promisiuni legate de blocurile ANL care ar urma să fie ridicate în Timișoara și în județ

0
DISTRIBUIȚI

Noi promisiuni legate de blocurile de locuințe care ar urma să fie ridicate de Agenția Națională de Locuințe la Timișoara. Amintim că este vorba de nu mai puțin de patru blocuri pentru medici rezidenți și un alt imobil care ar urma să deservească personalul medical, care ar urma să fie ridicate de ANL în anii viitori. Directorul ANL Andrei Țurcanu a fost prezent la Timișoara ieri.

„Astăzi am fost pe teren cu domnul director de la ANL domnul Țurcanu Adrei, cel care a preluat funcția de director general al ANL și am mers în următoarele locații. La Lugoj, unde deja există un contract de lucrări semnat și se demarează sper la următoarea vizită a domnului director, undeva la începutul lunii noiembrie, să vină cu ordinul de începere a lucrărilor.


La Recaș unde a fost pus la dispoziție un amplasament din partea orașului Recaș și se demarează un proiect destinat pentru închirierea tinerilor de până la 35 de ani. La Timișoara unde există un proiect pentru specialiștii în domeniul sănătății, am avut o întâlnire aici la Consiliul Județean cu primarul de la Deta, unde din nou este un proiect pentru specialiști în domeniul sănătății, 16 unități locative pentru angajații spitalului orășenesc din Deta. Și cel mai important proiect al CJT pe ANL, am făcut și o vizită la fața locului pe raza comunei Giroc, pe terenul de la unitatea militară unde avem demarat cu ANL două faze: în primă fază 4 blocuri cu 88 de unități locative, iar cea de-a doua fază un teren pentru realizarea de case individuale accesibile cu credit ipotecar. Un alt proiect gestionat prin ANL de CJT care a fost puțin întârziat dar pe care l-am pus pe tapet este realizarea unui bloc de locuințe pentru cei angajați în domeniul sănătății. (…) Dorim ca și acest bloc să fie amplasat tot în zona Spitalului Județean pentru a deservi la orice moment în regim de urgență să poată fi aduși specialiști din domeniul sănătății. Încercăm să identificăm în acea zonă un teren și dacă nu reușim, vom folosi terenul de la Giroc”, a declarat Călin Dobra.

Președintele Consiliului Județean Timiș spune că cel mai probabil lucrările la cele patru blocuri pentru medici vor începe anul viitor, deocamdată fiind finalizată faza de documentație. În pasul următor va fi necesară contractarea unui credit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.