Noua ŠKODA KAROQ este prezentata pentru prima data publicului la IAA Frankfurt...

Noua ŠKODA KAROQ este prezentata pentru prima data publicului la IAA Frankfurt 2017

0
DISTRIBUIȚI

Cortina se ridica pentru noua ŠKODA KAROQ. Marca ceheasca de tradiție isi prezinta noul SUV compact la apropiatul salon auto IAA de la Frankfurt. ŠKODA KAROQ va fi prezentata pentru prima data publicului la standul ŠKODA. Premiera pentru ŠKODA: panoul digital de instrumente. SUV-ul este, de asemenea, pe deplin interconectat, dispunand de modul LTE si de ŠKODA Connect. Designul sau emotional si dinamic, cu elemente cristaline, reflecta pe deplin noul limbaj de design al modelelor SUV ale marcii.

ŠKODA KAROQ este un SUV cu caracter: designul sau emotional si dinamic, cu numeroase elemente cristaline, prezinta noul limbaj de design al marcii ŠKODA. SUV-ul compact are o lungime de 4.382 mm, latimea de 1.841 mm si inaltimea de 1.605 mm. Ampatamentul mare, de 2.638 mm garanteaza mult spatiu pentru pasageri. Portbagajul are un volum de 521 litri cu bancheta in pozitie uzuala. Rabatarea scaunelor din spate sporeste capacitatea portbagajului la 1.630 de litri. ŠKODA a integrat numeroase solutii Simply Clever in acest SUV compact, inclusiv pedala virtuala, cu care puteti deschide portbagajul fara a folosi mainile si sistemul optional VarioFlex pentru scaunele din spate. In combinatie cu scaunele spate VarioFlex, spatiul portbagajului devine variabil si poate oferi intre 479 si 588 litri. Sistemul VarioFlex include trei scaune separate in spate, care pot fi individual reglate si pot fi chiar scoase complet, astfel ca acest SUV devine un van cu capacitatea maxima de incarcare de 1.810 litri.

ŠKODA KAROQ este modelul ŠKODA care atinge cel mai inalt nivel de digitalizare. Este pentru prima data cand ŠKODA ofera un panou de instrumente digital, care poate fi personalizat complet. Afisajul poate fi adaptat si este conectat la sistemul de infotainment. Interconectarea automobilului cu soferul si pasagerii asigura calatorii confortabile si sigure, atat pentru sofer, cat si pentru pasageri. Toate solutiile de conectivitate contribuie la optimizarea fluxului de informatii si sporesc siguranta si posibilitatile de entertainment.


ŠKODA KAROQ ofera cele mai moderne sisteme de infotainment. Toate ecranele tactile capacitive au designul glass specific dispozitivelor ŠKODA. Pasagerii de la bordul modelului ŠKODA KAROQ pot fi mereu online, datorita modulului LTE si a hotspot-ului WiFi la care fiecare pasager isi poate conecta dispozitivul mobil.

Noile servicii online mobile ŠKODA Connect sunt impartite pe doua categorii: serviciile Infotainment online sunt utilizate pentru informare si navigatie, iar serviciile Care Connect sunt folosite pentru asistenta in caz de avarii sau urgente. De exemplu, serviciul de apel de urgenta cheama ajutor in cazul unui accident. Aplicatia ŠKODA Connect ofera servicii online aditionale, care permit utilizatorilor sa verifice, sa configureze si sa gaseasca automobilul de la distanta.

Interconectarea inteligenta a masinii cu smartphone-ul a atins un nou nivel la ŠKODA KAROQ. Phone Box cu incarcare inductiva conecteaza smartphone-ul la antena de pe plafon si il reincarca fara fir.

ŠKODA KAROQ ofera, de asemenea, noi sisteme de asistenta pentru sofer. Printre altele, asistentii Park Assist (manevre de parcare), Lane Assist (mentinerea benzii de rulare) si Traffic Jam Assist (ambuteiaje) sporesc confortul la condus. Blind Spot Detect (iesire din parcare), Front Assist (distanta fata de autovehiculul din fata) cu functia predictiva de monitorizare a pietonilor si Emergency Assistant (urgenta medicala) au rolul de a spori siguranta. SUV-ul compact ofera un sistem confortabil de iluminare, cu faruri si blocuri optice spate full-LED, precum si iluminare ambientala pentru interior.

Sunt disponibile cinci variante de motoare: 2 motoare pe benzina si trei motoare diesel, cu puteri intre 85 kW (115 CP) si 140 kW (190 CP). Ambele motoare pe benzina si doua motoare diesel sunt noi in gama. Cilindreele sunt de 1,0, 1,5, 1,6 si 2,0 litri. Cu exceptia celui mai puternic motor diesel, toate propulsoarele pot fi comandate cu transmisia manuala cu 6 trepte sau cu transmisia automata DSG cu 7 trepte. Motorul 2,0 TDI de 140 kW (190 CP) este oferit in echiparea standard cu tractiune 4×4 si cu transmisia DSG cu 7 trepte. Noul motor 1,5 TSI ofera functia de dezactivare a cilindrilor.

Sasiul modelului ŠKODA KAROQ defineste noi standarde in segmentul sau si isi demonstreaza calitatile chiar si in afara drumurilor batatorite. Incepand cu linia de echipare Ambition, este disponibila optional functia de selectare a modului de condus, cu modurile Normal, Sport, Eco, Individual si Snow (4×4).

ŠKODA KAROQ va fi disponibilă la vânzare în curând la Timişoara, prin PROCAR – Centrul Skoda, Calea Sagului 138B, www.procar-skoda.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.