O persoană a murit şi alta a fost grav rănită după un...

O persoană a murit şi alta a fost grav rănită după un accident pe DN6, din cauza unui şofer fără permis

0
DISTRIBUIȚI

Impactul ce a avut loc ieri pe DN6, în jurul orei 17.00, între localităţile Armeniş şi Teregova, i-a fost fatal unei femei care era pasageră într-una dintre autoturismele care au fost implicate. După verificările făcute, oamenii legii au constatat că unul dintre conducătorii auto implicaţi în accident nu avea permis de conducere.

La kilometrul 417+650 de metri, aflat într-o curbă devenită şi mai periculoasă din pricina carosabilului umed, bărbatul de 36 de ani din Mehedinţi aflat la volan nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit partea dreaptă a unei autoutilitare ce circula regulamentar.


În urma coliziunii, autoturismul în care se afla un şofer de 44 de ani din Sălaj a fost proiectat în parapetul metalic din afara carosabilului.

Din păcate pasagera din partea stângă a autoturismului a decedat, iar şoferul a fost transportat în stare gravă la spitalul din Caransebeş. Verificat cu aparatul etilotest, şoferului autoutilitarei i-a reieşit rezultatul negativ, în timp ce bărbatului de 36 de ani i s-a recoltat probe de sânge pentru a se putea stabili dacă a consumat băuturi alcoolice.

Verficările au dus la concluzia că persoana din pricina căruia sa produs accidentul nu avea permis de conducere. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.