Parcurile Timișoarei, transformate în capcane mortale pentru copii în timp ce primarul...

Parcurile Timișoarei, transformate în capcane mortale pentru copii în timp ce primarul dă declarații lăudăroase

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1373670266">

Extrem de mulţumit de modul în care au intervenit autorităţile în timpul furtunii care a devastat Timişoara şi vestul ţării. Aşa s-a declarat premierul Mihai Tudose, ieri, în timpul vizitei de la Timişoara. Acesta a participat, alături de primarul Nicolae Robu, prefectul Eva Andreaş şi şefii structurilor subordonate MAI, la un comandament de urgenţă ţinut la sediul ISU Banat.

În vreme ce premierul a lăudat mobilizarea forţelor de ordine şi primarul Timişoarei anunţa, încă de ieri, că societăţile din subordinea Consiliului Local Timişoara au fost chemate să intervină pe teren. Rezultatele muncii angajaţilor întârzie însă să apară, asta pentru că la mai bine de 24 de ore de la furtună multe dintre străzile şi parcurile din Timişoara erau încă pline de copaci căzuţi sau de crengi rămase pe asfalt.

Dacă în unele zone locatarii au mutat crengile sau copacii din drum, în altele, precum este în zona grădiniţei de pe strada Amforei, copacii au rămas căzuţi pe trotuar, fără să fie mişcaţi. Mai grav este că parcurile au devenit adevărate capcane ale morții pentru copii. În Parcul Pădurice din zona Girocului, vântul a doborât mai mulți copaci, dar la ore bune după vijelie niciun angajat al municipalității nu a venit să îndepărteze bucățile de copaci care atârnau, rupte de vântul puternic. Micuții din parc au început să urce pe crengi sau să se joace în jurul lor, existând oricând pericolul producerii unui grav incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.