Patru scene la festivalul Univibes. Vezi ce artişti vor fi prezenţi VIDEO

Patru scene la festivalul Univibes. Vezi ce artişti vor fi prezenţi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Prima zi a anului universitar aduce pentru al doilea an consecutiv la Timişoara, o nouă ediţie a evenimentului Univibes. Singurul party care are loc într-o universitate din România (în incinta Universităţii de Vest de pe Bulevardul V. Pârvan nr.4) va avea loc luni 2 octombrie, de la ora 18, cu patru scene pe care vor evolua câteva trupe şi vor fi prezenţi DJ cunoscuţi, intrarea la acestea fiind liberă.

Scena principală a evenimentului are parte de concerte susţinute de The Different Class, ROA, Mihail, Golan, iar capul de afiş al acesteia este DJ-ul turc Mahmut Orhan.

Invitatul special al ediţiei Univibes din acest an este un DJ şi producător din Turcia care este binecunoscut pentru amatorii de muzici Deep House, Indie Dance şi Nu Disco.


Născut în Rusia, artistul a devenit cunoscut acum doi ani graţie piesei Age of Emotions. Piesa numită Feel, realizată alături de Sena Sener a devenit un hit internaţional şi a ocupat poziţii fruntaşe în topurile din Polonia, Bulgaria, România, Grecia, Serbia sau Rusia. În acest an, artistul a editat piesa Save me alături de solista româncă Eneli, piesa bucurându-se de un succes deosebit având parte de peste 30 de milioane de vizualizări pe Youtube. Mahmut Orhan a mai fost prezent în oraşul nostru şi într-un interviu acordat ziarului turc Sabah, a numit clubul Epic Society din Timişoara drept locaţia lui favorită.

La scena Chill a festivalului vor mixa Genmaica Soundsystem. O altă scenă de interes este cea numită Electronic Dance Music Stage unde vor fi prezenţi Angel, Mi-Tzu, MP aka Mihai Popescu, Miss I şi Mihai Pol.

Scena Alternative, situată La Căpiţe, va aduce în faţa melomanilor sound-uri cu Sweet Wednesday, Marion Kräutner, Mes Quins şi Colin Klix.

Evenimentul Univibes este organizat de OSUT și Universitatea de Vest din Timișoara în colaborare cu Consiliul Județean Timiș și Consiliul Local.

Foto: Petru Cojocaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.