Pesedistul Idolu cere verificări de urgenţă la poarta din Calea Aradului, reabilitată...

Pesedistul Idolu cere verificări de urgenţă la poarta din Calea Aradului, reabilitată la fel ca și cea de pe Lugojului care s-a prăbușit

0
DISTRIBUIȚI

Incidentul din 17 septembrie când poarta de la intrare în oraş dinspre Calea Lugojului s-a prăbuşit peste un maşina unui tânăr de 24 de ani şi l-a ucis impune verificări de urgenţă la celelalte porţi din oraş. Consilierul local PSD Dan Idolu va depune mâine la cabinetul primarului Nicolae Robu o adresa prin care va cere măsuri imediate.

„Deoarece lucrările executate în 2015 în baza autorizaţiilor de construcţie nr.


1407 şi 1408 din 2014 şi începute în baza Ordinului de Începere a Lucrărilor din mai 2015, au avut soluţii tehnice identice pentru porţile din Calea Lugojului şi Calea Aradului, vă solicităm următoarele:

– să demaraţi de urgenţă procedurile de efectuare a unei expertize tehnice pentru verificarea structurii de rezistenţă a porţii de intrare de pe Calea Aradului şi/sau eliberarea unui certificat de urbanism şi autorizaţie de construcţie/desfiinţare. Factorul URGENŢĂ este imperios necesar a fi aplicat pentru a preîntâmpina repetarea unui tragic accident”, transmite Dan Idolu.

Sursa foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.