„Pisica” finanțării ACS Poli Timișoara de la bugetul local, „pasată” Parlamentului de...

„Pisica” finanțării ACS Poli Timișoara de la bugetul local, „pasată” Parlamentului de primarul Robu

4
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, continuă să fie nemulțumit de faptul că nu poate aloca bani de la bugetul Timișoarei, cu titlul de finanțare pentru ACS Poli. Edilul a comentat recent legat de faptul că deși Consiliul Concurenței susține că alocarea de bani pentru Poli de la bugetul local ar fi considerată ajutor de stat, în unele orașe autoritățile locale dau bani după bunul plac, fără teamă de repercusiuni. Robu însă nu e pregătit să aibă dosar penal pentru finanțarea ACS Poli, așa că aruncă „pisica” în curtea Parlamentului.

„Se pare că în România de astăzi, deși avem o legislație unică națională, la unii se procedează într-un fel, la alții în alt fel.


Acum cu ordonanța asta s-a pus cruce clar. Și care e reacția. Ar trebui ca autoritățile statului să vină să facă lumină. Dacă Oficiul Concurenței greșește, vii cu o lege în care spui clar, uite, pentru asta noi vrem ca legea să nu se aplice. Foarte clar. Ne asumăm noi ca în România să se poată da bani, noi ca for suprem Parlamentul României, ca în România să se poată da bani de la bugetul de stat sau de la bugetul autorităților locale. Dar ne-o asumăm. Suntem un stat suveran. Dar nu, se merge pe ideea faceți și voi, lasă că se mai închide un ochi, se mai închid ambii, poate. Eu nu vreau să procedez în maniera asta. Încă o dată noi o scoatem la capăt cu toate, că suntem puternici și facem față la toate obstacolele pe care le creează unii sau alții și la toate nedreptățile, facem față cu readucerea orașului în normalitate și facem față cu acest fenomen sublim, care în Timișoara este fotbalul. Și o să o scoatem la capăt și cu asta, că nu mor caii când vor câinii”, a comentat a primarul Robu.

4 COMENTARII

  1. Mai primare in Timisoara a murit un om nevinovat din cauza unei lucrari proaste sustinuta de dumneata
    Nu ai transmis nici macar condoleante familiei si in continuare te comporti ca un infantil „Nu ma intereseaza ca mor oamenii cind cad portile pe ei , pe mine ma intereseaza jucariile”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.