Plângere penală împotriva Casei de Cultură a Primăriei Timișoara după ce o...

Plângere penală împotriva Casei de Cultură a Primăriei Timișoara după ce o femeie a fost lovită de un panou publicitar

0
DISTRIBUIȚI

Familia femeii în vârstă de 53 de ani, care a fost lovită, sâmbătă seara, de un panou publicitar de aproximativ șase metri, fiind transportată la spital în stare gravă, cu mai multe traumatisme, vrea să dea Casa de Cultură a Primăriei Timișoara în judecată și să ceară daune morale.

Răzvan Aofroaie, fiul femeii lovite de panoul publicitar, ne-a declarat că mama sa are nevoie de cel puțin trei luni de spitalizare, ajungând la Spitalul Județean Timișoara cu două coaste rupte, fracturi la picioare și leziuni la nivelul feței.

“Mama este internată la Spitalul Județean Timișoara, pe Secția de Politraumatologie, la Casa Austria. Situația este în continuare tragică, este stabilă, dar necesită foarte multă atenție. Medicii mi-au spus că vor fi realizate mai multe operații, treptat. Prezintă fracturi la nivelul membrelor, are două coaste rupte și afecțiuni în zona feței. Are nevoie de cel puțin trei luni de spitalizare, maxim șase, după care urmează perioada de recuperare și vor fi costuri foarte mari”, a afirmat Răzvan Aofroaie.

Fiul timișorencei lovite de panoul publicitar spune că se va consulta cu avocatul său și intenționează să le facă o plângere penală organizatorilor Zilelor Cartierului Freidorf, în timpul cărora femeia a fost rănită.


Este vorba de Casa de Cultură din cadrul Primăriei Timișoara și Consiliul Consultativ de Cartier Freidorf.

“Vrem să facem o plângere penală împotriva organizatorilor. Vrem să deschidem un process verbal care se va îndrepta împotriva organizatorilor, Casa de Cultură a Primăriei Timișoara și Consiliul Consultativ din Freidorf. Sigur, evenimentul a fost organizat cu finanțarea de la Primăria Timișoara. Vom solicita și daune morale, nu știu cât. Nu vrem să obținem profit, ci să se facă dreptate, iar cei implicați în organizarea evenimentului să răspundă conform legii. Nimeni nu înțelege că trebuie să se organizeze astfel de evenimente conform legii, astfel încât să se evite astfel de tragedii”, a afirmat Răzvan Aofroaie.

Bărbatul spune că peste mama lui a picat o schelă mecanică, pe care era prins un panou publicitar tip led. “Acea schelă avea undeva la 700 – 800 de kilograme. Era de dimensiuni însemnate, înălțime șase metri și lățime tot șase metri. Doar întâmplarea a făcut să fie prins un singur om, la eveniment au participat oameni de toate vârstele, inclusiv copii”, a precizat Răzvan Aofroaie.

O femeie în vârstă de 53 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Timişoara, sâmbătă noaptea, cu mai multe traumatisme, după ce a fost lovită de un panou publicitar doborât de vântul puternic.

Inspectoratul Județean de Poliție Timiș a anunțat că a deschis o anchetă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.