Poarta de intrare în Timișoara, de pe Calea Martirilor, greu de desființat....

Poarta de intrare în Timișoara, de pe Calea Martirilor, greu de desființat. De ce vrea primarul să facă un comandament

1
DISTRIBUIȚI

calea girocului

Calea Martirilor este în continuare în șantier, iar primarul Timișoarei spune că sunt “progrese importante”. Cu toate acestea, poarta de intrare în oraș nu a fost încă demolată. Nicolae Robu vrea să urgenteze lucrurile, motiv pentru care se gândește că organizeze un “comandament” cu reprezentanți ai Colterm, E-on Gaz și Superconstruct, firma care efectuează lucrările de pe Calea Martirilor.

“Problema s-a restrâns practic la intersecția între str. Mareșal Prezan și Calea Martirilor, unde ca să desființăm acea poartă urâtă, e o arcadă care s-a vrut să fie și poartă de intrare în oraș, dar care maschează de fapt rețeaua de termoficare.


Trebuie dusă rețeaua prin subteran, ca să o ducem prin subteran trebuie mutată rețeaua de gaz. Pentru că, din păcate, și acolo a fost o surpriză neplăcută când s-a săpat , exact pe traseul pe care ar trebui să fie dusă rețeaua de termoficare este gazul. O să am organizez, nu știu când, un comandament cu toți cei implicați: Colterm, E-on Gaz și Superconstruct, să vedem ce e de făcut ca rapid să rezolvăm această problemă”, a explicat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, în momentul în care vor începe lucrările de demolare a porții și de mutare a rețelei de termoficare, traficul rutier va fi oprit pe porțiunea de la str. Mareșal Prezan până la str. Mureș.

“Alternative pe care le putem oferi sunt tot cele pe care s-a mers până acum. Alternative fericite nu avem. De aceea vreau să mă întâlnesc cu conducătorii acestor societăți să-i conving să facă o mobilizare de forțe încât să dureze foarte puțin acea intervenție acolo. Eu cred că se poate face în câteva zile, cel mult o săptămână tot. Se sapă la foarte mare adâncime, la cinci, șase metri se sapă. Sunt niște normative”, a conchis Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. „acea poartă urâtă”… n-are alte griji? nu mai bine termina ce a inceput? omul asta e complet rupt de realitate, are nevoie de niste ciocane in cap sa se potoleasca

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.