Polițiști locali din Timișoara învață să vorbească limba engleză. Care este motivul

Polițiști locali din Timișoara învață să vorbească limba engleză. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

Zece polițiști locali din Timișoara, din cadrul Serviciilor Ordine Publică și Circulație Rutieră, învață, din această săptămână, limba engleză. Aceștia s-au înscris la un modul de curs de perfecționare a limbii, care este susținut de profesori de limba engleză din cadrul unei societăți specializate în domeniu. Totul cu scopul ca polițiștii locali să poată dialoga cu turiștii care vin în orașul de pe Bega, mai ales că vom fi Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, astăzi, de Poliția Locală Timișoara, cursurile sunt organizate de două ori pe săptămână și sunt desfășurate pe parcursul a trei luni.

“Polițiștii locali participă la curs în afară orelor de serviciu și și-au exprimat dorința de a învăța bazele limbii engleze în condițiile în care Timișoara va fi Capitală Culturală a Europei în anul 2021, orașul nostru fiind vizitat de numeroase grupuri de turiști care în majoritate sunt vorbitori ai acestei limbi.


Mai mult, prin organizarea acestor cursuri, Poliția Locală Timișoara se aliniază și la sugestiile consilierilor locali participanți la bilanțul instituției organizat anul acesta, când s-a anunțat deja că se au în vedere modalități de îmbunătățire a comunicării dintre polițiștii locali aflați în stradă și turiștii care vin în orașul nostru”, comunică Poliția Locală Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, la finalizarea acestui modul, cursurile de limba engleză vor continua și cu alți polițiști locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.