Prăpăd în județele Hunedoara și Caraș-Severin, în urma furtunii puternice

Prăpăd în județele Hunedoara și Caraș-Severin, în urma furtunii puternice

0
DISTRIBUIȚI

Furtuna puternică din această după-amiază a făcut prăpăd și în județele Caraș-Severin și Hunedoara, unde acoperișurile unor blocuri au fost smulse de vânt, iar numeroși copaci au căzut pe carosabil.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, Elena Tarla, ne-a declarat că în urma furtunii puternice nu au fost persoane rănite. Însă, pompierii intervin în mai multe localități din județ după ce mai multe acoperișuri au fost smulse, iar zeci de copaci au fost rupți de vânt.

“În Reșița, pe două străzi s-a intervenit pentru degajarea de copaci și acoperișuri smulse de vânt. De asemenea, au fost probleme privind alimentarea cu energie electric în Bocșa, Oțelu Roșu și Băuțar”, a afirmat Elena Tarla.

Reprezentanții ISU Caraș-Severin le recomandă cetățenilor ca pe timpul manifestării fenomenelor periculoase, precum vânt puternic/ vijelii să se adăpostească în locuințe sau alte spații care le asigură protecția și să deconecteze aparatura casnică.

De asemenea, o femeie din județul Hunedoara a fost rănită în parcarea unui magazin din Deva, după ce a fost lovită de elementele unui panou publicitar.

„O femeie, în vârstă de 63 de ani, a fost rănită în parcarea hipermarketului din Deva de elemente dintr-un panou publicitar.


Femeia a fost preluată de un echipaj SAJ în stare stabilă și conștientă și transportată la UPU Deva. În plus, au fost dislocate de vânt 5 acoperișuri de blocuri și case din Deva, 3 din municipiul Hunedoara. Acoperișurile altor aproximativ 60 de case din Lăpugiu au fost afectate. Mai mulți copaci rupți de vânt au căzut pe DN 7, în localitatea Leșnic, precum și pe DJ 700 A, în Bretea Mureșeană. Circulația a fost încetinită”, transmit reprezentanții ISU Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.