Prăpăd în județul Hunedoara, în urma unei vijelii: acoperișul unei piețe smuls,...

Prăpăd în județul Hunedoara, în urma unei vijelii: acoperișul unei piețe smuls, mașini avariate, drum județean blocat

0
DISTRIBUIȚI

Vântul puternic a făcut prăpăd, astăzi, în județul Hunedoara. Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara, în urme unei vijelii, acoperișul pieței agro-alimentare din Petroșani, cu o suprafață de aproximativ 1.200 de metri pătrați, a fost smuls de vânt.

“Elemente din structura acoperișului căzut au avariat trei autoturisme parcate în apropiere și acoperișurile a două chioșcuri.


Din fericire, nicio persoană nu a fost surprinsă și rănită de acoperișul dislocat. Mai multe echipaje de pompieri ale Detașamentului Petroșani au acționat prompt pentru segmentarea și îndepărtarea elementelor din lemn și tablă căzute”, transmite ISU Hunedoara.

De asemenea, pompierii au intervenit în Deva, pe strada Scărișoara, pentru înlăturarea unei crengi căzută pe firele de curent. Totodată, o echipă a Stației Brad a îndepărtat un copac căzut la Tărnava de Criș, ce a blocat un sens de mers al drumului județean.

Județul Hunedoara s-a aflat sub incidența codului galben de vreme rea, duminică, între orele 14.00 – 15.30 și a codului portocaliu între orele 16.30 – 17.30, caracterizate de averse de ploaie de 30 – 35 litri pe metru patrat, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Foto: Cronica Văii Jiului

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.