Premierul Tudose, atac la primar: „Întrebaţi-l pe Robu de ce a picat...

Premierul Tudose, atac la primar: „Întrebaţi-l pe Robu de ce a picat peste un om semnul cu «Bine aţi venit la Timişoara». El l-a inaugurat”

0
DISTRIBUIȚI

Prim-ministrul Mihai Tudose l-a atacat pe primarul Timișoarei într-o intervenție telefonică la Digi 24, după ce un tânăr a murit în urma prăbușirii construcției care anunța intrarea în oraș dinspre Lugoj.

Întrebat cum comentează declaraţiile lui Nicolae Robu privind efectele pe care o astfel de furtună le are în special asupra clădirilor istorice, premierul a răspuns: „Întrebaţi-l pe domnul Robu de ce a picat semnul acela inaugurat de el de curând, şi a făcut o victimă.


Semnul acela nou-nouţ, cu «Bine aţi venit la Timişoara», a fost inaugurat cu surle şi trâmbiţe”.

Premierul a spus că va trebui gândit un sistem de alertă, chiar săptămâna viitoare, care să fie implementat. „Important e să fim pregătiţi să punem lucrurile în ordine. Din punct de vedere al eforturilor tuturor organismelor statului, noi suntem alături. Carmen Dan coordonează centrul de criză, Duşa de la Apărare dă sprijinul, ISU cu toate forţele, Jandarmeria cu toate forţele, Armata oferă tot ajutorul.”, a spus Tudose.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.