Premierul Tudose, sosire cu întârziere la ședința Comandamentului pentru Situații de Urgență...

Premierul Tudose, sosire cu întârziere la ședința Comandamentului pentru Situații de Urgență UPDATE Pe cine a certat prim-ministrul

0
DISTRIBUIȚI

Prim-ministrul Mihai Tudose a sosit cu întârziere la Timișoara pentru anunțata întâlnire a Comandamentului pentru Situații de Urgență, ședință care ar fi trebuit să înceapă la ora 15.00 la sediul ISU Timiș.

Premierul a ajuns în jurul orei 15.40, însoțit de ministrul de Interne Carmen Dan, cei doi fiind întâmpinați de Lucian Mihoc, șeful ISU Timiș. Primarul Nicolae Robu se afla deja înăuntru.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE La ieșirea din ședință, premierul Tudose a avut cuvinte de laudă la adresa subordonaților din MAI, dar și a celorlalte structuri de urgență, însă i-a criticat pe cei de la Enel.


„A fost o mobilizare exemplară la nivel de structuri ale MAI și structurilor de urgențe. Singurul reproș îl am față de cei de la Enel, e inadmisibil să-mi spună ca va dura zile întregi până se vor rezolva toate problemele”, a spus Mihai Tudose.

UPDATE 2 În jurul orei 18.00, premierul Mihai Tudose a ajuns la Spitalul Județean Timișoara pentru a se interesa de starea celor 13 răniți din unitatea medicală. Înainte de a intra în spital, premierul a declarat că a ținut legatura în permanență cu managerul spitalului, Marius Craina, precizând că este un profesionist desăvârșit. Tudose și Craina fac amândoi parte din PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.