Prima școală de bune maniere pentru tinerii din Timișoara se lansează în...

Prima școală de bune maniere pentru tinerii din Timișoara se lansează în această toamnă. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

La Timișoara se lansează prima școală de bune maniere adresată tinerilor. Potrivit organizatorilor, sesiunea se va ține în cadrul programului de pregătire a viitorilor debutanți pentru Balul Vienez de la Timișoara, organizat în fiecare an de către Fundația Hațegan în scop caritabil.

„Modulele de bune maniere vor fi prezentate de Prințesa Anita von Hohenberg, stră-strănepoata moștenitorului tronului Arhiducele Franz Ferdinand de Austria, și vor cuprind subiecte diverse, ca de exemplu: cum să faci conversație, limbajul corpului, modul corect de a te îmbrăca și a te prezenta în diferite situații, etică, filozofie și o comparație a bunelor maniere între contexte internaționale diferite”, transmit organizatorii.

Cei care doresc să participe la prima școală de bune maniere din oraș trebuie să se înscrie la programul de pregătire pentru viitoarii debutanti ai Balul Vienez de la Timișoara, program ce cuprinde, pe lângă școala de bune maniere și o lună de cursuri de dans de societate.


Înscrierile se fac până la sfârșitul lunii septembrie pe site-ul evenimentului www.balul-vienez.ro.

balul vienez de la timisoara

Balul Vienez de la Timișoara se ține în acest an pe data de 24 noiembrie. Evenimentul a luat ființă în anul 2012 ca și eveniment cultural caritabil menit să adune comunitatea oamenilor de afaceri vorbitori de limbă germană alături de oamenii de afaceri autohtoni pentru ca împreună să susțină o cauză socială.

Banii strânși la acest eveniment se îndreaptă spre proiectele susținute de organizația internațională United Way Romania, în regiunea de vest și pe programele educaționale ale Fundației Hațegan.

Prin programul educațional oferit de organizatorii balului, în cei șase ani de existență, peste 1.000 de tineri și copii au fost inițiați în arta dansului, a bunelor maniere și a istoriei locale. La ultima ediție, 48 de tineri și 54 de copii au fost selectați ca debutanți, respectiv mini-dansatori, în programul artistic al Balului Vienez de la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.