Primarul Nicolae Robu, reacție insolentă la o întrebare despre poarta de intrare...

Primarul Nicolae Robu, reacție insolentă la o întrebare despre poarta de intrare în oraş care a ucis un tânăr de 24 de ani

2
DISTRIBUIȚI

Furtuna de duminică a făcut opt victime în toată țara, două dintre incidentele mortale petrecându-se în Timișoara. Unul dintre decese a survenit după ce poarta de intrare în municipiul Timișoara de pe Calea Lugojului s-a prăbușit peste mașina condusă de un tânăr de 24 de ani.

În seara vijeliei, la ieșirea de la primul Comandament pentru Situații de Urgență, primarul Nicolae Robu a fost abordat de echipa Digi 24 Timișoara pentru întrebări legate de evenimente.


În primă fază, edilul-șef spune că era vorba despre un panou publicitar, însă când este întrebat, legitim, despre poarta de intrare în oraș, își pierde cumpătul, îi jignește pe reporteri și pleacă.

Ulterior, Robu a acuzat televiziunea de știri de dezinformare, intoxicare și scoatere din context, astfel că Digi 24 Timișoara a decis să publice înregistrarea integrală a întâlnirii cu primarul, clip pe care îl puteți vedea mai jos.

2 COMENTARII

  1. Lasa-ti omul sa isi faca treaba. Cine va plateste pe voi cei care bagati bete in roate ??? Cat va da ia spune-ti??? Si mai ales pentru cine lucrati ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.