Primarul Robu a făcut rost de 200.000 de euro pentru ACS Poli...

Primarul Robu a făcut rost de 200.000 de euro pentru ACS Poli Timișoara. Lista finanțatorilor și creditorilor

0
DISTRIBUIȚI

“Poli este salvată pentru moment”. Acesta este anunțul pe care Nicolae Robu l-a făcut, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara. Pentru început, edilul-șef a anunțat lista celor opt oameni de afaceri care au fost de acord să ofere, prin sponsorizare, 30.400 euro echipei de fotbal, după ce Robu s-a întâlnit cu 23 de antreprenori din 60 pe care i-a invitat prin SMS la o discuție.

“Cei opt care, în total, au asigurat o finanțare imediată, prin sponsorizare, în valoare de 30.400 euro sunt: Agoston Alexandru – firma Alex Dia Construct, Anheliuc Gelu – Rogera, Burghină Traian – GTI, Doda Sorin – Lovrintim, Filip Narcis – Superconstruct, Gaiță Ionuț – Backup Technology, Jakab Zoltan – Azur și Peter Liviu – Hotel Tresor”, a afirmat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, pe lângă cei 30.400 de euro strânși de la cei opt oameni de afaceri amintiți, ACS Poli a primit și 200.000 de euro cu titlu de împrumut de la doi oameni de afaceri: 100.000 de euro de la Ionuț Gaiță și 100.000 de euro de la un antreprenor care nu dorește ca numele să-i fie făcut public.

“Poli este salvată pentru moment, pe o anumită perioadă de timp, prin bunăvoința acestor cetățeni care nutresc și sentimentul de patriotism local.


Noi eram ca vai de noi, acum am luat o puternică gură de oxigen. Este un contract de împrumut și noi vom da cei 200.000 de euro înapoi când Liga ne va da banii pe care ni datorează”, a mai declarat Nicolae Robu.

Edilul-șef spune că în luna decembrie 2017, cel târziu ianuarie 2018, ACS Poli Timișoara ar trebui să primească aproximativ un milion de euro pentru drepturile de televizare, precum și pentru meciurile disputate în Cupa Ligii.

“E vorba de 720.000 de euro din drepturi de televizare și Liga ne mai datorează cred că 220.000 euro pentru prestația noastră din Cupa Ligii. Deci, clubul ar mai avea de primit aproape un milion de euro drepturi tv plus restanța de la Cupa Ligii. Cei 200.000 euro, alături de cei 30.400 euro, plus banii plătiți pe baza contractelor de sponsorizare, respectiv publicitate pe care clubul le are pe baza cărora se fac plăți lunare, vor permite plata la zi a tot ce are de plătit clubul Poli”, a conchis Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.