Primarul Robu instituie omerta în cazul porții ucigașe: „Subiectul este pentru mine...

Primarul Robu instituie omerta în cazul porții ucigașe: „Subiectul este pentru mine închis de mult. Alte subiecte…”

3
DISTRIBUIȚI

Reacție fără precedent a primarului Timișoarei, Nicolae Robu, cu privire la subiectul reabilitării porții de intrare în oraș de pe Calea Lugojului, care, duminica trecută, în timpul furtunii extrem de puternice s-a prăbușit peste mașina unui tânăr și l-a ucis. Poarta a fost reabilitată în anul 2015 cu 56.000 de euro, contractul fiind acordat prin încredințare directă, după ce autorizația pentru construcție a fost dată în regim de urgență. Asta în condițiile în care lucrările au început luni bune mai târziu.


După ce poarta de intrare s-a prăbușit și a ucis un tânăr, polițiștii au început o anchetă pentru omor din culpă.

Primăria Timișoara refuză însă să pună la dispoziția jurnaliștilor acte precum autorizația de construcție sau proiectul în baza căruia s-au făcut lucrările. Întrebat astăzi de mai mulți jurnaliști din presa locală și națională despre urgența reabilitării porții din Calea Lugojului, primarul Nicolae Robu a refuzat de trei ori să facă declarații. „Chiar nu vreau să mai discut. Subiectul este pentru mine închis de mult. Alte subiecte dacă vreți să… Alte subiecte dacă aveți… Chiar nu are rost să mai discutăm despre aceste subiecte. Am discutat tot ce era de discutat. Nu putem să… Nu are niciun rost. Altceva?”, a spus Robu, care a devenit brusc nervos după ce cu numai câteva zeci de secunde era extrem de zâmbitor.

După ce a fost întrebat a treia oară cu privire la urgența lucrărilor de reabilitare, edilul a început să răcnească la unul dintre jurnaliști „chiar trebuie să vă spun la fiecare în parte? Nu mai discut acest subiect. Este o anchetă și nu mai discut la subiect. Dacă mai aveți alte întrebări. La revedere. Domnule, nu sunteți procuror, nici anchetator, nici specialist. Am vorbit ce era de vorbit. La revedere”. Primarul a părăsit nervos sala de ședințe și mai apoi a plecat dintr-un interviu acordat unei televiziuni naționale când a fost întrebat despre poarta ucigașă.

3 COMENTARII

  1. Îi inchis pe mata …. Îi la poliție subiectul nu ii inchis si daca nu faci pușcărie iti luam gatu si tie si la javra de judecător care ar avea curajul sa lase un criminal ca tine liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.