Primarul Robu, ironic la adresa timișorenilor care-l critică: “Nu există alternative magice...

Primarul Robu, ironic la adresa timișorenilor care-l critică: “Nu există alternative magice de teleportare de pe o parte pe cealaltă a căii ferate”

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a recunoscut, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, că în oraș se circulă foarte greu de la 1 septembrie, din cauza numeroaselor șantiere deschise. Totuși, edilul-șef spune că cetățenii nu ar trebui să-l critice, pentru că infrastructura orașului este după un tipar de acum 50 de ani, când numărul mașinilor era de o mie de ori mai mic.

“Eu știu că a fost greu, stimați timișoreni. Vă rog să înțelegeți, să manifestați îngăduința necesară pentru modernizarea orașului nostru.


Orașul a rămas înghețat într-un anumit tipar de acum 50 ani, când numărul mașinilor era de o mie de ori mai mic decât acum. Acea infrastructură nu are cum să facă față cerințelor de acum. Atunci ce să facem? Să ne consumăm nervii ani la rând în ambuteiaje sau să facem un efort o perioadă de timp”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai precizat că nu este ok ca cei care-și asumă aceste lucrări de pe străzile orașului să fie înjurați, plus că nu există alte alternative de trecere a căii ferate, în condițiile în care pasajele Jiul și Popa Șapcă sunt închise.

“Cred că nu e ok să fie înjurat cine își asumă aceste lucrări. Cei ce înjură vor fi beneficiari ai acestor transformări și ar trebui să-i mustre puțin conștiința. Să aducă un aport măcar prin înțelegerea acestui disconfort inevitabil. Unii îmi reproșează că n-am oferit alternative. Păi nu există? Ce să oferi? Alternative magice de teleportare de pe o parte pe cealalta a căii ferate? Nu există și inevitabil va fi înghesuială. Mi s-a mai spus că trebuia să planific una după alta cele două lucrări. Eu vreau să termin cu ceea ce este greu cât mai repede, pentru a avea beneficii. Nu s-o tot lălăim la nesfârșit. Cred că majoritatea covârșitoare a timișorenilor înțeleg, de altfel s-a văzut și la vot”, a mai declarat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei a precizat că Societatea de Drumuri Municipale caută muncitori și a făcut un apel la cetățenii interesați să se angajeze, precizând că “se câștigă chiar bine la SDM”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.