Primarul Robu le răspunde celor nemulţumiţi că se dau amenzi pe camerele...

Primarul Robu le răspunde celor nemulţumiţi că se dau amenzi pe camerele şi radarele din sistemul de trafic management: „Eu voi fi învingătorul”

2
DISTRIBUIȚI

Protocolul dintre primăria Timişoara şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, privind preluarea de către a agenţii de la Poliţia Rutieră a datelor de pe camerele de luat de vederi din cadrul sistemului de trafic management şi a datelor înregistrate de aparatele de radar, pentru amendarea şoferilor care încalcă legea, a fost semnat ieri. Vestea că vor primi amenzi acasă, în plic, a stârnit nemulţumirea multor şoferi din capitala Banatului. Primarul Nicolae Robu le-a răspuns nemulţumiţilor printr-o postare pe Facebook.

„Dată fiind importanța subiectului, am citit toate postările-comentariu la postarea mea anterioară. Concluzii:
1. Grădina Domnului este, într-adevăr, mare, chiar foarte mare! Altfel, cum să fie cineva deranjat că în urbea sa cineva se preocupă de ridicarea nivelului de civilizație și de securitate?! Mâine-poimâine vom asista la revolta hoților că se pedepsește hoția (de fapt, într-o anumită formă, deja asistăm la ea)!!!

2.


Numărul celor ce apreciază demersurile pentru creșterea civilizației și securității este mult mai mare decât cel al revoltaților de aceste demersuri! A se compara numărul celor ce au dat Like cu numărul celor ce au postat „hate-ăreli”!

3. Anomaliile semnalate în privința limitelor de viteză de pe anumite străzi au fost corectate. Dacă mai sunt scăpări, rog să-mi fie semnalate punctual. Le vom corecta și pe ele! Nimeni nu va fi amendat pe nemerit!

4. Indiferent de câte injurii voi avea parte, voi continua lupta împotriva celor ce pun în pericol integritatea corporală și chiar viața oamenilor corecți, civilizați! Şi …eu voi fi învingătorul!

5. În privința traficului în Timișoara, rog a se face comparații cu cel din Cluj și Iași -singurele orașe de aceeași mărime cu Timișoara-, chiar în condițiile numărului mare de șantiere din Timișoara -mult mai mare în Timișoara decât în Cluj și Iași!-, intrând la trafficindex.org.

6. Iar în privința stării drumurilor… Trebuie să aibă cineva tulburări grave de percepție a realității, să pretindă că drumurile sunt proaste în Timișoara de astăzi! Niciodată în istorie, ele n-au fost atât de bune”, a scris Robu.

2 COMENTARII

  1. De acord cu masurile luate.
    Referitor la punctul nr.3 as propune sa se analizeze posibilitatea maririi limitei de viteza la 50 km/h intrucat actuala limita de 30 km/h mi se pare nejustificat de mica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.