Primarul Robu, o nouă idee trăznită. Ce realizări vrea să cuprindă într-un...

Primarul Robu, o nouă idee trăznită. Ce realizări vrea să cuprindă într-un album

0
DISTRIBUIȚI

Au trecut câteva luni bune de când primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu a mai tăiat panglica unor noi investiţii în capitala Banatului. Odată inaugurate proiectele implementate cu fonduri europene scrise şi depuse la finanţare pe vremea administraţiei Ciuhandu, municipalitatea a rămas fără noi obiective de inaugurat.


Însă, primarul Nicolae Robu dă asigurări că în capitala Banatului s-au făcut în continuare lucrări. Iar Robu pare să fi găsit o nouă metodă de a se asigura că investiţiile făcute de primărie nu vor fi uitate de cetăţeni.

„Tot am pomenit că s-au amenajat foarte multe locuri de joacă şi respectiv s-au modernizat şi reabilitat o mulţime de locuri de joacă existente de mai demult. Nu am avut timp să mai facem inaugurări, nici acolo, nici la o mulţime de alte lucrări care au fost făcute. Aţi văzut că nici măcar pe Calea Şagului unde a fost o lucrare foarte mare nu am fost. Vreau să scoatem un album, poate doar în format electonic, poate îl vom şi tipări, cu locurile de joacă pe care le-am făcut în ultimii ani. Şi o să vedeţi câte sunt. Zeci şi zeci de locuri de joacă. Chiar sunt curios dacă am atins suta. În format electronic el va fi postat pe site să poată fi văzut, dar poate că şi tipărim câteva exemplare ca să şi rămâne pe formatul acesta pe hârtie”, a declarat Nicolae Robu.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.