Primarul Robu: “Orașul este împânzit de șantiere. Sunt intervenții care vor contribui...

Primarul Robu: “Orașul este împânzit de șantiere. Sunt intervenții care vor contribui la fluidizarea traficului”. Unde se lucrează

1
DISTRIBUIȚI

Pe importante artere din Timișoara, dar și pe străzi mai mici se lucrează, în această perioadă. Nicolae Robu recunoaște că orașul este împânzit de șantiere, dar spune că totul se face cu scopul fluidizării traficului.

“Toată lumea a putut vedea că orașul este împânzit de șantiere. Din nou traversăm o perioadă cu foarte multe lucrări în derulare și ce mă bucură pe mine este că simt că s-a schimbat în bine foarte mult mentalitatea în urbe și o mulțime de oameni îmi spun că sunteți temerar, faceți foarte bine că ați dat drumul la atâtea lucrări și că se avansează lucrurile”, a declarat Nicolae Robu.

Potrivit edilului-șef, lucrările pe Calea Șagului se află pe ultima sută de metri, mai fiind nevoie doar de realizarea marcajelor și “puțin de lucru în intersecții”.


De asemenea, lucrările sunt terminate în Calea Buziașului, dar probleme sunt pe Calea Martirilor.

“Pe Calea Martirilor zăbovim puțin mai mult, acolo au fost numeroase momentele în care nu s-a putut avansa cu lucrările la drum, nu din cauza firmei care amenajează strada, ci surprizelor care au apărut mereu pe fiecare dintre tronsoane. Și anume, datorită faptului că în documentele pe care le-a avut proiectantul la dispoziție, rețeaua de gaz, rețeaua de apă – canal figurau într-un fel, în anumite poziții, și în realitate erau în altele. Ce a fost greu a trecut, până la venirea iernii, totul va fi gata și pe Martirilor. Acum se lucrează la utilități și se va intra la amenajarea carosabilului pe patru benzi și pe tronsonul de la Mareșal Prezan și până la str. Mureș”, a explicat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, la sfârșitul lunii august a început o nouă lucrare, pe Aleea FC Ripensia.

“Am cerut insistent să nu mai amânăm această lucrare și să atacăm pe încă un front, și anume să realizăm trei benzi auto pe Aleea FC Ripensia. Se lucrează foarte serios pentru că am stabilit că termenul de finalizare al lucrării trebuie să fie înainte de începerea școlilor, adică în 11 septembrie Aleea FC Ripensia trebuie să fie funcțională pe trei benzi. Toate sunt intervenții care vor contribui la fluidizarea traficului”, a conchis Nicolae Robu.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.