Primarul Robu se plânge pe Facebook de sumele alocate de la guvern...

Primarul Robu se plânge pe Facebook de sumele alocate de la guvern pentru reparaţii la şcoli şi spitale

0
DISTRIBUIȚI

 

Primăria Timişoara a finalizat lista cu sumele necesare pentru repararea şcolilor din Timişoara, care au suferit daune după furtuna puternică de duminică seara. Atât luni cât şi marţi, premierul Mihai Tudose a fost prezent în capitala Banatului, acolo unde a participat la două şedinţe ale comitetului pentru situaţii de urgenţă.

„Am peste un miliard de lei vechi astăzi în acest dosar pe care mi l-a înmânat doamna prefect astăzi. Rămâne să vedem factura totală. Eu am o listă oficială, pe ea sunt școli din județ. Domnul primar s-a abținut în ședință susținând că în nevoi ar mai trebui un zero. Ok, să își asume evaluarea și vedem cine are dreptate. Trebuie să începem de undeva. V-am spus că în două zile avem hotărârea de guvern și vom da banii imediat. Toate județele vor beneficia de același tratament”, a declarat Tudose, ieri, după ce a ieșit de la ședința comandamentului de urgență.

Primarul Nicolae Robu a postat astăzi pe Facebook lista cu sumele necesare pentru repararea şcolilor şi a spitalelor, dar şi cu provenienţa banilor. Sumele sunt „-la școli: 19.233.306 lei, din care pentru 2.100.000 lei, reprezentând 10.92%, există promisiuni de alocare de la bugetul de stat, restul de aproape 90% asigurându-se de la bugetul local

-la spitale: 1.326.264 lei, din care pentru 342.000 lei, reprezentând 25.79%, există promisiuni de alocare de la bugetul de stat, restul de aproape 75% asigurându-se de la bugetul local.


Menționăm că o bună parte din lucrări s-au și efectuat deja, grație mobilizării exemplare a echipelor de meseriași ale societății Primăriei, COLTERM, cărora le mulțumesc”, a scris Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.