Primarul Timișoarei anunță cât mai durează bezna pe străzile orașului

Primarul Timișoarei anunță cât mai durează bezna pe străzile orașului

0
DISTRIBUIȚI

Au trecut mai bine de cinci zile de la furtuna care a lovit duminică la amiază Timișoara și Timișul, producând nu doar stricăciuni la zeci de școli, spitale, mașini sau imobile particulare, ci și cinci morți în județ din care doi în Timișoara.


Deși autoritățile anunță că muncesc din greu pentru aducerea orașului la normalitate, pe străzile din Timișoara seară de seară iluminatul stradal lipsește. Primarul Nicolae Robu a explicat când se va rezolva problema.

„Acum problema cu asigurarea curentului casnic este aproape rezolvată, am publicat o listă cu 86 de străzi unde avem sesizări că mai sunt mai ales branșamente, nu mai sunt defecțiuni care să afecteze zone întinse. Atâtea mai sunt de rezolvat, dar am cerut ca de astăzi să se intervină și la iluminat și într-un timp cât mai scurt să intrăm în normalitate și cu iluminatul măcar în normalitatea cu ghilimele pe care am avut-o dinainte de furtună, că aia nu e normalitate. Nu putem aspira acum la normalitate fără ghilimele. Sunt câteva zone în care e nevoie de timp mai mult pentru că acolo sunt stâlpi distruși care trebuie schimbați și nu sunt pe stoc, ei trebuie comandați și durează până când vor fi achiziționați, montați. În acele zone unde nu există altervnativa de a duce prin subteran că nu sunt pregătiți cei de la Enel și oricum becurile pe stâlpi trebuie puse, dar în acele zone va dura mai mult, dar astea reprezintă puțin procentual prin oraș. (…) Dar în linii mari eu consider că într-o săptămână ar trebui să ajungem la iluminatul de dinainte de furtună cu câteva excepții”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.