PSD acuză: Retim își bate joc de timișoreni și cere bani pentru...

PSD acuză: Retim își bate joc de timișoreni și cere bani pentru preluarea copacilor rupți

1
DISTRIBUIȚI

Consilierii locali PSD Timiș acuză primăria Timișoara că gestionează haotic situația din oraș, după furtuna puternică de duminică, în urma căreia zeci de copaci au fost rupți, însă crengile rupte, țiglele sau panourile rupte de furtună nu au fost îndepărtate de pe trotuare nici astăzi. Social-democrații sunt convinși că municipalitatea nu este pregătită pentru a face față unei astfel de situații de criză.

„Pe această cale facem un apel insistent către primarul Nicolae Robu să mobilizeze societăţile aflate în coordonarea Primăriei Municipiului Timişoara, în primul rând S.C.


RETIM Ecologic Service S.A., S.C. Horticultura S.A. şi S.D.M. Timișoara S.A. să ia de urgenţă măsuri pentru curăţirea străzilor şi a zonelor verzi şi evaluarea deponeelor generate de distrugerile din 17 septembrie.

Solicităm de asemenea ca şi societăţile „abonate” la lucrări finanţate din banul public al P.M.T. să se implice în această acţiune, dovedind astfel că sunt alături de administraţia oraşului şi de cetățeni la nevoie şi nu exclusiv la lucrări pe bani publici (Rogera, Superconstruct S.A. şi alţii). Oare trebuie să aşteptăm săptămâna programată primăvara pentru colectarea resturilor vegetale şi din construcţii? Ce face RETIM-ul? Este nepermisă reacţia RETIM-ului care, la apelul unor instituţii şcolare care prin forte proprii şi cu sprijinul ISU şi SALVO au îndepărtat deşeurile rezultate de la furtună, a solicitat tarifarea serviciilor de colectare a deşeurilor vegetale! Este evident faptul că Primăria Municipiului Timişoara nu are elaborat un plan de măsuri şi acţiune de curăţire şi igienizare în urma unor astfel de evenimente neprevăzute şi de aceea, solicităm administraţiei Primăriei Municipiului Timişoara să elaboreze de urgenţă un plan de intervenţie post evenimente neprevăzute de acest gen!”, transmit social-democrații.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.