Reacția Lidl după ce un timișorean a anunțat o campanie de boicotare...

Reacția Lidl după ce un timișorean a anunțat o campanie de boicotare a lanțului de magazine

1
DISTRIBUIȚI

Virgiliu Pop, timișoreanul care a anunțat că a inițiat o campanie de boicotare a magazinelor Lidl, după ce a observat că au fost eliminate de pe ambalajele anumitor produse crucile prezente pe bisericile din Santorini, a primit un răspuns din partea companiei.

Astfel, într-o postare pe Facebook, reprezentanții Lidl îi transmit lui Virgiliu Pop că nu au dorit să deranjeze pe nimeni, iar ambalajele au fost realizate de o echipă internațională.

“Te asigurăm că nu am avut intenția să deranjăm pe nimeni.


În cazul de față, produsele sunt comercializate simultan în mai multe țări europene, în cadrul aceleiași săptămâni tematice. Din acest motiv, ambalajele respective nu au fost create de către Lidl România, ci de o echipă internațională. Acest fapt reflectă dorința companiei noastre de a rămâne neutră din punct de vedere religios și politic. Ne pare rău dacă te-am deranjat și vom transmite sesizarea ta celor responsabili pentru a putea avea în vedere aceste lucruri în viitoarele proiecte”, au scris reprezentanții Lidl, pe rețeaua de socializare.

De asemenea, compania mai transmite că designul ambalajelor controversate au trecut prin mai multe modificări, în ultimii zece ani, și că regretă dacă “cineva s-a simțit ofensat de această ultimă schimbare”.

1 COMENTARIU

  1. Spuneti clar mai fratilor ,crestinismul trebuie eliminat complet de pe cel mai vechi continent increstinat ,fiindca asa vor aia cu putulica crestata .Au creeat si islamul in sec al7lea impotriva expansiunii crestinismului,80% din bolsevici erau tot ei samd.Stim ce vremi traim,dar vai lor si celor ce lovesc cu picioru-n tepusa,caci nu socotesc piatra ce sta in capul unghiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.