Reacția primarului Robu la dezvăluirile PRESSALERT.ro legate de poarta morții – manipulare...

Reacția primarului Robu la dezvăluirile PRESSALERT.ro legate de poarta morții – manipulare și aroganță

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, a reacționat pe Facebook la câteva ore după ce PRESSALERT.ro a dezvăluit în exclusivitate informația că modernizarea porții de intrare de pe Calea Lugojului, care s-a prăbușit, ucigând un tânăr de 24 de ani, s-a făcut în mod ilegal, neexistând un proiect tehnic și nici diriginte de șantier, deși legea obliga la acest lucru. În stilul său caracteristic, Robu a încercat să abată atenția de la gravele probleme semnalate de presă.


A publicat o fotografie, făcută de angajații Poliției Locale, de la mini-protestul care a avut loc în 22 septembrie.

Edilul a susținut că televiziunile care au anunțat protestul nu au mai dat nimic deoarece ”AU IEȘIT DOAR 5 PERSOANE (CINCI, AȚI CITIT BINE!!!), ÎMPREUNĂ CU PRETINSUL JURNALIST DRAGOȘ BOȚA, UNUL DINTRE INSTIGATORI ȘI ETERN CALOMNIATOR AL MEU!”. O manipulare ieftină, deoarece eram acolo ca să relatez ce se întâmplă, dovadă fiind și articolul publicat la scurt timp. Nicolae Robu a încercat prin această postare să acopere dezvăluirile făcute pe tema porții ucigașe, despre care primarul nu suflă un cuvânt, și să-l discrediteze. Dacă Nicolae Robu se simte calomniat de dezvăluirile PRESSALERT.ro, este liber să mă dea în judecată.

Primarul liberal a ținut să le mulțumească timișorenilor ”care nu s-au lăsat și nu se lasă manipulați de nicio campanie, ci judecă lucrurile și apreciază ce se întâmplă în oraș cu mintea lor, cu bunul simț al lor și cu sufletul lor”. Nicolae Robu a refuzat în mod sistematic să răspundă la întrebările jurnaliștilor legate de modul în care s-au făcut lucrările de reabilitare a porții ucigașe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.