Robu i-a pârât pe Facebook pe angajații din Primăria Timișoara care au...

Robu i-a pârât pe Facebook pe angajații din Primăria Timișoara care au întârziat la serviciu. Vezi lista completă a chiulangiilor

1
DISTRIBUIȚI

Primarului Nicolae Robu i-a venit o nouă idee trăznită. Astfel, astăzi, pe pagina de Facebook a “televiziunii” municipalității a apărut o listă cu angajații care nu au reușit să ajungă la timp la serviciu.


Pe lista celor 24 de întârziați, din această dimineață, se află și arhitectul șef Sorin Ciurariu.

“Angajații Primăriei Municipiului Timișoara care au întârziat la serviciu în data de 07.09.2017: Oprișor Loredana, Bozan Cristina, Lucaciu Dorica, Silaghi Cosmin, Jenariu Mariana, Sava Monica, Duma Marius, Dubleș Victoria, Oszlonyai Alexandrina, Achiriloaei-Pop Mihaela, Ciev Zaharie, Șipetan Ela, Badea Ioan, Ardelean Daniela, Străuț Dorina, Potop Victor, Bălu Rodica, Fulga Maria, Postelnicu Gabriela, Ioschici Tiberiu, Albu Rodica, Ciurariu Emilian-Sorin, Colongin Cosmin și Stoia Tiberiu”, scrie pe rețeaua de socializare.

Interesant este faptul că la finalul listei a fost postată și o imagine cu primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care, nu de puține ori, se lasă așteptat la evenimente.

1 COMENTARIU

  1. Hai nu zau! Si cu strada Grigore Alexandrescu cum ramane? De peste zece ani se promite amenajarea de trotuare si iluminat public pe strada Grigore Alexandrescu, portiunea dintre Calea Torontalului si Calea Aradului si nu se ia nici o masura. Nu se poate circula pietonal datorita lipsei trotuarului. Circula si masini de mare tonaj si este foarte periculos sa circuli pe aceasta portiune de strada, risc crescut de accidente pentru pietoni. Noaptea nici nu ai cum sa circuli pentru ca nu exista iluminat public. Este un atentat la sanatatea si securitatea locuitorilor din zona! Oare Primaria Timisoara are autorizatie de constructie pentru aceasta portiune de strada fara trotuar si iluminat public, fara semaforizare si cu circulatie de trafic greu ? Constructia ei este clar ilegala, fara respectarea normelor de siguranta pentru pietoni !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.