Savio Valadares, de la Informatica Timișoara, marcator la debut pentru naționala României...

Savio Valadares, de la Informatica Timișoara, marcator la debut pentru naționala României de futsal. ”Tricolorii” lui Robert Lupu au remizat cu Georgia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: frf.ro

Naționala României de futsal nu a putut trece de Georgia în prima manșă a barajului de accedere la Euro 2018. ”Tricolorii” au remizat, scor 2-2, la Deva după ce au fost conduși cu 2-0.


Ambele goluri ale echipei pregătite de Robert Lupu au fost marcate de Savio Valadares, unul dintre cei doi brazilieni naturalizați de la Informatica Timișoara.

Robert Lupu, antrenorul-jucător al Informaticii și totodată selecționerul României, a mizat în primul 5 pe doi jucători de la echipa sa de club, portarul Vlad Iancu, revenit pe Bega, și recent naturalizatul Savio Valadares. Frații Fl. Matei, Cr. Matei și Florin Ignat au fost ceilalți titulari. Pe parcurs a intrat în teren și celălalt jucător ”cariocas” din Banat devenit eligibil pentru România, Felipe Oliveira.

Prima repriză s-a încheiat 2-0 pentru oaspeți. Gruzinii punctând prin Kurtanidze, în minutul 10, și Kakabadze. În partea secundă a ieșit la rampă Savio. Acesta a reușit o ”dublă” de senzație, chiar la meciul său de debut, într-o perioadă scurtă de timp. Primul gol a venit la cinci minute de la reluarea jocului. A doua reușită a fost o realizare mai impresionantă. Aflat între doi adversari ”tricolorul” cu sânge sud-american a călcat balonul și a șutat la colțul scurt după ce s-a întors cu fața spre poartă. Savio Valadares a mai avut o ocazie mare pentru 3-2, la fel și Florin Matei din pasa lui Felipe, dar meciul s-a încheiat la egalitate.

România va juca returul barajul pentru Euro peste două săptămâni, pe 26 septembrie, în Georgia, la Tbilisi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.